LIVE: Veľká cena Bahrajnu 2026 | Magazín F1 - F1online.sk

Na co se čeká? Přeprogramovávají AI aby to nedopadlo stejně jako předtím?

To bola prvá veľká cena na živo?

1 lajk

Kdo to nemá vyřešené ať ho odstavěj a jede se, jinak nebude vůbec nic wtf.

1 lajk

Odteraz nech im prsi kazdy vikend, lebo za miliardy si uz nedovideli ani na kraj nosa a toto je vysledok nech cela F1 padne poriadne na hubu.

3 lajkov

A toto je ďalší dôvod aby do budúcna obmedzili softvér a AI a nechali viac na pilotov, ktorí sa vedia rýchlejšie prispôsobiť podmienkam…

A to ste poculi, ze originalne sa malo od tejto sezony restartovat na gride v poradi, ake bolo v case prerusenia predstartovej procedury?

To zas aky idi.ot vymyslel?
Teraz pochopili, ze je to blbost a ohli (nezmyselne) pravidlo a bude sa startovat ako vzdy…

Hlavne tá pozérska hra na ekológiu nedáva v motoršporte absolútne žiaden zmysel. Aj ekologicky zameraní ľudia ako Vettel to hovoria. Ja tiež podporujem ekologické snahy tam, kde dávajú zmysel, ale v motoršporte? Zničia toľko pneumatík, lietajú po celom svete, na F1 nie je ekologické vôbec nič, ale dáme tam baterky, aby sme vyzerali ekologicky. A vo finále je z toho trápna paródia ako na F1, tak aj na ekológiu.

@watchman sorry, toto malo byť odpoveďou na príspevok od @Ferda , ale toto fórum funguje tak kvalitne ako F1 a pri nejakom refreshi sa mi to prekliklo.

6 lajky

Koukám, že vozy v boxech už raději pouze tlačí. :joy:

Dalsia fraska je aj to, ze sa teraz bude restartovat v rozpore s pravidlami podla poradia kvalifikacie. Tym F1 otvorene pripusta, ze tie motory su fraska. Ak ma nejaky tim problem so softverom, tak bohuzial, je to technicky problem za ktory by mal zodpovedat. Ak sa mi pokazi prevodovka, tak sa na to tiez neberie ohlad. Ale pri tych motoroch FIA evidentne akceptuje, ze su tak nefunkcne, ze pripadne problemy su chybou systemu a nie chybou timu. Neskutocne.

Jj, to byl splněný sen :smile: . Co mi ale vadilo nejvíc a vadí pořád - každý příčetný člověk, který tam byl, musel vidět, že se prostě v takových podmínkách nemůže jet. Jen to nikdo nechtěl říct naplno a strávili jsme tam zbytečně nevím jestli tři nebo čtyři hodiny. Tady to taky v těch podmínkách vůbec neměli pouštět, bylo tam vody, že nebylo vidět a dvě auta vyletěla už v zaváděcím kole. Teď je to snad lepší, tak uvidíme.

3 lajkov

To se nad tímto doposud nikdo nezamyslel nebo co?

1 lajk

Áno neskutočné. Verstappen mal viac ako 10 dĺžok za safety carom, mal dostať trest, ale Vetstappen je Fia chránený.

2 lajkov

„Keď sa objavili problémy s pohonnou jednotkou, Leclerca a Hamiltona to nepustilo cez 32 km/h”

V mojom prime som taky priemer bol schopny zvladnut na bicykli.

Akože Spa určite splnený sen ale keby sa toto mne stane pýtal by som sa čo som komu urobil lebo toto bol asi jediný taký závod a dlho ani nebude.. Vsak tu nebolo nič zlé.. Neviem prečo neurobili testy na Paul Ricarde na vode aby doladili tieto veci

Však je to správne jazdec nemôže za to že FIA schválila takéto motory

No bohužiaľ, to je ako v tom vtipe, že ak si zle požičiaš 10 000€ máš problém Ty, ak 100 000 000€, problém má banka. :face_with_peeking_eye:

Mimochodom drahý @Admin , koľko mám prispieť na Vašu stránku, aby to tu pri pár 100kách requestoch nepadalo v diskusii? Pýtam sa vážne, ďakujem.

10 lajky

Jsem zvědavý jak po téhle šaškárně Liberty dokáže umlčet jezdce, aby si na tyhle kyseliny veřejně nestěžovali.
Nevěřím, že se tahle blamáž podaří ututlat bez následků.
Jen se tak trochu obávám, že tenhle start na mokré trati je na dlouhá léta poslední, jaký jsme viděli.

Možná proto, že letos prakticky nepršelo :smile: . Ale je to jedno, teď to vypadá, že se pojede, tak se začínám zase těšit :smile: .

1 lajk

Na to majú zmluvy, aby držali huby :slight_smile:

F1 už se dostala do fáze, kdy by mi za toto už měla platit.