LIVE: Veľká cena Bahrajnu 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Ferrari 4x v rade

2 Likes

Spravne by to malo byt “Blbetnixi”

Mohli im povedat ze tato sutaz je do WCC a WDC zbytocna

Prišiel by si o pekný pretek. To by bola škoda.

Ja by som povedal, že je to tak správne. Ak by sa prísne držali pravidiel, možno ho mohli trestať. Ak sa pozreli na to čo sa skutočne stalo, rozhodli sa nechať to bez trestu.

Podle mě bylo důležité, že měli komisaři možnost volby. Pokud by to byl případ na striktní posouzení “auto neprošlo technickou kontrolou”, tak by s tím nic dělat nemohli. Takhle to mohli posoudit, jak to posoudili, což je vzhledem k průběhu závodu určitě dobře.

Prosim ta, tak sem konecne napis, ze kolko ma McLaren naskok. Nechod tu okolo horucej kase. Pindal si, ked sme pisali, ze to je okolo 0,5s, ze to urcite nie, ze to je vela. Ja chcem pocut nejake cislo, ktore potom vieme overit statisticky na zaklade vysledkov. A nie tvojich pocitov, ze toto je taky okruh, toto je onaky okruh. Proste mas pocet kol a vyslednu stratu. To sa vydeli. A moze sa to spriemerovat aj za viac VC, ked uz chces… Ale ziadne tieto tvoje vymysly. Potom tu ludia ako ty pisu, ze naskok je miniaturny, co rozhodne na vsetkych VC okrem Japonska tak nevyzeralo a potvrdili to aj vysledne casy. Cize asi tolko k tomu primitivovi.

V 32 kole měl Piastri náskok na Russella 7 vteřin.

Ano, na konci měl náskok 15s, ale proč?
Protože měl Russell červené pneumatiky a technické problémy. A Norris tam bojoval s Leclercem. Tak Piastri pohodlně poodjel.

3 Likes

Naposledy na teba reagujem, lebo si manipulant a pretoze opakovane zavadzas a rypes len do mna, pritom len pocitmi, tak cisto fakticky:

• ja som nepisal o desatine, to je tvoje klamstvo, pisal som, ze McLaren v Suzuke nemal naskok pol sekundy, ale cca 2-3 desatiny
  • to iste tvrdili viaceri predstavitelia F1, ako napr. samotny Marko, predtym Horner, Fred, Charles, predtym Mercedes a potvdzuju to rozne statistiky, vratane Q, ale o nich ci o tom nepises nic, nevysmievas sa, ale mas ubohu potrebu ist stale len do mna uz x prispevkov
  • ty vsak stale manipulujes realitu, napriek tomu, ze som uz pred VC pisal, ze Bahrajn je Bahrajn a na Suzuke nic nezmeni (k Bahrajnu ti uz spravne napisal Puff a samozrejme ze McLaren dominoval, nikto to nepopiera, kludne si pozri s akym naskokom ziskal Piastri PP a kolko je 7/32)
  • a aby toho nebolo malo, tvoje 2 prispevky k tejto VC boli len na mna a hned na uvod klames, ze sa nehlasim, pritom som pisal k VC pocas nej a aj na zaver, narozdiel od teba, co reagujes len na mna a este mas aj potrebu konspirovat o SC :smiley:

Vsetko uvedene su fakty, nie moje pocity, ale to, co sa realne dialo a kto co naozaj povedal/napisal.
Ak to nevies uznat, nemam zaujem o nicom do buducna s tebou diskutovat, lebo to ty nevies a mas primitivny, az toxicky pristup.

1 Like

Jasne, cize opat ziadne cislo, o ktore by sa dalo opriet a verifikovat, len vyhovorky…

Kvalifikacia je nieco uplne ine ako race pace.

Nemozes to delit v polovici pretekov, ako sa ti paci. Na zaciatku vsetci idu setriaci rezim a az ku koncu sa zacne prejavovat opotrebenie, atd. Ked uz delit, tak sa da len cele. Toto je pekna manipulacia zas od teba.

Keby mal take velke problemy, tak ho asi predbehnu, nie? Piastri si cast naskoku vybojoval sam, zvysok mu pomohli suboje, Norrisove chyby a technika Mercedesu, ale to nic nemeni na tom, ze keby naskok bol 0,1s, tak sa ho drzia. Ano, neda sa to presne urcit, ale rozhodne to nie je cislo, co ti vyslo 7/32, pretoze takto to mozes pocitat len za cely priebeh, nie ciastkovo.

Btw, ja kludne pockam dalsie 2-3 VC aby som vam to opat otrieskal o hlavu, ze ten naskok je ovela vacsi… Cisla nepustia.

Ja som ti len vyvratil viacero tvojich klamstiev a tvrdeni, to mi bohate staci. K tomu si nedal samozrejme nic, lebo to je pravda, ktora sa ti nehodi…

Ja nemam ziadnu povinnost, ani potrebu, ti cokolvek vycislovat. Je to komplexna, zlozita tema, v zavislosti od trate, podmienok a okolnosti a bachnut jedno univerzalne cislo je nezmyselne a zhoda nie je ani u expertov, za ktoreho sa ty zjavne povazujes, ked sa vysmievas nie len mne, ale aj elitam F1.
Ale tomu sa neda cudovat, ked si chcel “objektivne” pocitat naskok na zaklade na konci trapiaceho sa Russella s technikou a branenim, so znicenymi pneu… Maj sa

1 Like

Ale je na to tabuľka oni si myslia že toto je WCC

1 Like

Sú aj takí piloti, čo keď majú problém s brzdami tak sa snažia ich neznicit.

Aj takí čo to dojazdia s rozumom.

To je jasne, ale co jazdili len oni dvaja? :slight_smile: Po restarte boli vsetci za sebou… V Bahrajne sa da predbiehat, takze keby bol az o tolko pomalsi, tak ho proste predbehnu.

Nejazdili len oni 2 ale Russell skvele zmanažoval ten pretek. Absolútne chladne a racionálne. Presne tak ako potreboval.