LIVE: Veľká cena Bahrajnu 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Takže jsem se trefil :smile: Tebe je hodně snadné si povodit :laughing:

2 Likes

K čemu? K Fernandově sebepřeceňování se?

Ale fakt dobrá P15 dneska, :+1:, Situsův GIF přeposílat nebudu.

1 Like

Zrovna jsem se podíval do diskuze když si tady z toho měl Vánoce, že po SC je Lance za Alonsem pul vteřiny. Už se fakt prober.

1 Like

Myslíš tím GIFEM, který vyjadřuje vnitřní stav tvé dušičky?

Ale no tak.

Seber se trochu :smile:

2 Likes

Vždyť jsem byl jediný, kdo sledoval Alonsa.

Vám nestál ani za pohled.

1 Like

Nemám dôvod, Max dnes opäť nestratil body.

No bohužiaľ sa odpájam internetový priateľu skôr ako sa tu zrútiš.

Prajem vám príjemný online večer v alzáckej, mnou nerušenej, harmónii. Ráno si tu snáď prečítam ódy na P16. :slight_smile:

1 Like

No já měl puštěný jeho onboard a hlavní vysílání.

1 Like

Z čeho proboha? Dokonce i na the-Race píšou, že Max předvedl dobrou damage limitation, protože to auta byla prostě katastrofa.

Nejhorší auto v poli, co? :smiley:

1 Like

Blahopřeji a výš máš za odměnu Situsův GIF. :wink:

To taky nevím, je to perfektní :smile:

2 Likes

Odpoj se a už se nevracej, nikomu tu chybět nebudeš. Teda možná adminovi, když už si zvykl ti dávat bany

1 Like

Auto pro sebevrahy, rozhodně.

Že Yuki je ještě naživu, považuji za důkaz Boží existence, i když nevím, odkdy má Bůh rád Japonce.

Jj, 4 nejrychlejší monopost a byla to katastrofa, ale v Sauberu by vyhrál co? Nezapomeň tu pak tupě hlásat, že loni vytáhl 4. nejrychlejší monopost, což dnes nevytáhl :smiley:

2 Likes

Yuki byl po SC cca vteřinu za Maxem. A nedostal zrovna vhodný pneu na poslední stint.

2 Likes

Po SC byl sekundu i George za Oscarem…

Ale Yuki good, jsme za něj rádi. A to tu bylo řečí, když ho prohodili s Liamem.

Matti sa radsej nehlasi, lebo este aj trapne SC museli dat, aby Oscar nevyhral o minutu… :smiley: Ale ano, maju naskok len 0,1-0,2s :smiley:

SC v 32 kole a do konca Oscar nadelil ostatnym 15,5s. Nech si kazdy urobi obraz, aky naskok maju. Radsej to tu nejdem pocitat, lebo zas budeme za klamarov.

3 Likes

Si nechutny primitiv, co nevie citat a komunikovat pravdivo a vecne. Ale manipulovat vies na jednotku :+1:

O naskoku McLarenu v Bahrajne 1-2 desatiny, tu nikto nepisal. Iba kolosalny ignorant reality, si moze mysliet, ze v Suzuke mal McLaren taky naskok ako tu. Ale manipulatorovi ako ty a tebe podobnym, to samozrejme vobec nevadi, hlavne ze si sa ukazal, je mi z teba zle.

Ale zavod som si uzil, velmi dobra VC, tak si to “expertom” tvojho kalibru nenecham kazit :slight_smile:

1 Like