Takže jsem se trefil Tebe je hodně snadné si povodit
K čemu? K Fernandově sebepřeceňování se?
Ale fakt dobrá P15 dneska, , Situsův GIF přeposílat nebudu.
Zrovna jsem se podíval do diskuze když si tady z toho měl Vánoce, že po SC je Lance za Alonsem pul vteřiny. Už se fakt prober.
Myslíš tím GIFEM, který vyjadřuje vnitřní stav tvé dušičky?
Ale no tak.
Seber se trochu
Vždyť jsem byl jediný, kdo sledoval Alonsa.
Vám nestál ani za pohled.
Nemám dôvod, Max dnes opäť nestratil body.
No bohužiaľ sa odpájam internetový priateľu skôr ako sa tu zrútiš.
Prajem vám príjemný online večer v alzáckej, mnou nerušenej, harmónii. Ráno si tu snáď prečítam ódy na P16.
No já měl puštěný jeho onboard a hlavní vysílání.
Z čeho proboha? Dokonce i na the-Race píšou, že Max předvedl dobrou damage limitation, protože to auta byla prostě katastrofa.
Nejhorší auto v poli, co?
Blahopřeji a výš máš za odměnu Situsův GIF.
To taky nevím, je to perfektní
Odpoj se a už se nevracej, nikomu tu chybět nebudeš. Teda možná adminovi, když už si zvykl ti dávat bany
Auto pro sebevrahy, rozhodně.
Že Yuki je ještě naživu, považuji za důkaz Boží existence, i když nevím, odkdy má Bůh rád Japonce.
Jj, 4 nejrychlejší monopost a byla to katastrofa, ale v Sauberu by vyhrál co? Nezapomeň tu pak tupě hlásat, že loni vytáhl 4. nejrychlejší monopost, což dnes nevytáhl
Yuki byl po SC cca vteřinu za Maxem. A nedostal zrovna vhodný pneu na poslední stint.
Po SC byl sekundu i George za Oscarem…
Ale Yuki good, jsme za něj rádi. A to tu bylo řečí, když ho prohodili s Liamem.
Matti sa radsej nehlasi, lebo este aj trapne SC museli dat, aby Oscar nevyhral o minutu… Ale ano, maju naskok len 0,1-0,2s
SC v 32 kole a do konca Oscar nadelil ostatnym 15,5s. Nech si kazdy urobi obraz, aky naskok maju. Radsej to tu nejdem pocitat, lebo zas budeme za klamarov.
Si nechutny primitiv, co nevie citat a komunikovat pravdivo a vecne. Ale manipulovat vies na jednotku
O naskoku McLarenu v Bahrajne 1-2 desatiny, tu nikto nepisal. Iba kolosalny ignorant reality, si moze mysliet, ze v Suzuke mal McLaren taky naskok ako tu. Ale manipulatorovi ako ty a tebe podobnym, to samozrejme vobec nevadi, hlavne ze si sa ukazal, je mi z teba zle.
Ale zavod som si uzil, velmi dobra VC, tak si to “expertom” tvojho kalibru nenecham kazit