Tak nemyslím si že je tu niekto kto tvrdí že je Charles slabý jazdec alebo nejaká guma, tu skôr ide o to že mám z neho pocit, že skôr jak slabý je odovzdaný, čo neni úplne ideálna mentalita pre jazdca tak špecifickej stajne aka Ferrari je
No Ricciardo Pereza asi nenahradi…
Nech Sainz dá aspoň toho Peréza, auto je rýchle nebyť problémov tak Ferrari má minimálne 2-3 alebo aj 1-2
Nič v zlom ale pomaly sa nám meníš na Kiks…
1-2? To nemozes mysliet vazne.
No nic, letošní sezona u AM bude strašný utrpení
On bere 1-2 když nepočítáš RedBully
Neviem odovzdaný jazdec nebude mať 6 front row štartov po sebe. Ale je to možné.
Pri troche štastia aj hej alebo skôr 1-3
Red Bull je na tom nepochybne dobre, ale preco im to vsetci tak ulahcuju?
Russell bude zvysok zavodu manazovat motor(zdalo sa mi, ze tam na Sainza cosi vyprsklo ked ho predbiehal), Leclerc bude rad ked sa udrzi na trati s tymi brzdami, McLareny na viac tusim nemaju a Hamilton s Alonsom jazdia prd…
Williams ešte nemá skúsenosti s displejami
Predefinujem to, príde mi odovzdaný v závode, v kvalde pravidelne ukazuje práve to, že slabý neni
No práve teda Maxa PER môžeme počítať
Ak pod trochou stastia rozumies, ze by Verstappen vypadol z pretekov, tak potom by to bolo mozne.
Môžeme to tak brať ale nevime v AD a LAS VEGAS vypadal ok. Ako sorry ale proste včera má super auto ide maximum a cez noc mu vemenia jeden brzdný kanál a aj to ■■■■■■
Pokud bude RB letos tak suverenní, tak je možné, že i Perez pojede vlastní ligu, až chytne tempo…bohužel …
Každopádne pol sekundy na kolo je crazy výsledok maxa a Adriana
No, trochu bych to krotil. Dívat se na F1 a nevědět, že Max, to je moc.
Pravda, nevidel som to ale od začiatku. Leclerca by mohli dať obaja a mohli by sintrúfnuť aj na latte boya.
To, ze Leclerc ide v kvalifikacii super a o den na to v pretekoch uz nie sa ale nedeje az tak zriedkavo.