Ferrari to začína cez software ofpravovať na úkor tyre degradácie
Moc si nemaluj. Max už jede okružní jízdu.
Aston Martin sú očividne s vývojom v slepej uličke.
Vlastně vloni jel naplno, když všem nakládal 50s až minutu…
To je zvlastna taktika od Ferrari, sabotovat jazdca, ktory ma narozdiel od toho druheho v time zostat. Nejak si to pomylili, mali by sa inspirovat v Mercedese.
Do konce závodu máš ještě 34 kol.
Russek má engine problém
No ono to ale dianie na okruhu úplne neodzrkadľuje, ja ako fanúšik som hodne sklamaný, zase sme tam kde sme boli pred sezónou. Nepamätám si závod kde by Charles zajazdil fastest lap alebo svojim výkonom strhlo tu mizériu na svoju stranu, pomaly začínam byt skepticky ale čo sa dá robiť že ?
Tak teď musí dávat Sainzovi každý kolo 1,5s…
Nezda sa mi, Leclerca ma pod kontrolou.
Moc ho neprovokuj. Uslyší tě a šlápne na to.
Las Vegas? Abu Dhabi? 2023
Ja len dúfam že sa to zlepší, celkovo som ich čakal ale vyššie. Trápiaceho Hamiltona nie je problém mať pod kontrolou, skôr by mali tlačiť na trápiaceho sa Leclerca. Stále sa to ale môže zmeniť.
proste len mi príde smiešne, že hovoríte ako je LEC slabý áno lebo Max by bez ľavej prednej funkčnej brzdy dokázal jazdiť
Tyhle závody, kde se jede stejná strategie jsou nuda…
O ničem. Vrátil bych aspoň pravidlo o pneu Q2.
Věděl jsem to hned na startu.
Do konca pretekov mozu este Leclerca zdolat, nie sme ani v polovici a minimalne Norris nie je daleko. Podla mna im velmi uskodilo, ze sa kvalifikovali za Alonsom, ten je dnes pomaly a v prvom stinte ich brzdil. Tam tie 2,5s urcite najdes.
Tento rok jde beztrestně vyměnit míň dílů, takže to hnát když nemusí je nerozumné.
hladaj si malickosti
Tsunoda super, mclareny sa drzia, russel ide jak o zivot a sainz ma bavi pristupom
Russell má prý PU problémy. Takže nevydrží.
Tak je zjevné, že nějaký problém tam byl - zpočátku to nebylo jasné, ta informace přišla až později.