Tak víceméně si drží pozici z dráhé půlky loňské sezony, ale výkonnostně se propadl, protože ty rozdíly jsou větší, to je fakt a nikdo to nepopírá
So bad
15151515151
Ale já jsem v klidu já tu nepíšu s-r-a-č-k-y, jako kdybych viděl F1 poprvé, od otoh jsou tu očividně jiní
Leclercova ľavá brzda mala o 100 stupňov viac ako pravá, čo sa volá imbalance a nejde s tým prakticky brzdiť. Auto mu pri brzdení išlo doprava. Opravila to až zmena brake balancu a úbytok váhy paliva. A zrovna ten ľavý kanálik bol ráno menený, takže chyba montáže.
Můžu se zeptat jaké problémy měl Leclerc?
Ale ale…
Nikdo netvrdí, že AM je přesná kopie. Myšlenka je taková, že AM byl v minulosti solidní, když se inspiroval u ostatních (už jako Racing Point), slabší, pokud šlo o vlastní invenci. Vzhledem k tomu, že letošní auta se vesměs inspirovala u Red Bullu a právě Fallows má s postupy RB profesionální zkušenost, očekávání bylo takové, že AM na tom bude solidně. Ztráta cca 75 sekund je fiasko. Nečekal jsem nutně stejný nástup jako loni, ale toto je špatné.
A pokud jde o feedback, pointa mé myšlenky je jiná. Loni jste vytvářeli dojem, který jsem připomněl výše, že Alonso pozvedává týmy, do kterých přijde (mimochodem myslím si, že feedback pilota svou roli má, je to menší dílek než kdysi, bez debat, ale svůj význam má stále, protože pilot je jediný, kdo ten vůz řídí = bez něho je to jen mrtvý kus zorganizovaného kovu), zatímco z Vettela byla po této stránce pro AM přítěž. Což je, při vší úctě, nesmysl. Někteří jste tu absurdně stavěli Vettela proti Alonsovi podle svého modelu “loser-winner”, ačkoli ve skutečnosti Vettel byl součástí týmu, který zahájil práce na loňském úspěšném vozu, a předal štafetu Alonsovi, který s ní jistě naložil dobře, jak v rámci týmu, tak přímo na trati. Takže aktuálně nejde o to, shodit Alonsa, protože vůz je špatný, o tom můj příspěvek rozhodně není. Spíš můžete zpětně uznat, že bylo neopodstatněné vytvářet loni dojem “Vettel táhl tým dolů, Alonso nahoru”.
Právě tak je zjevné, že excelovat v slabém vozu je prakticky nemožné. Dnes to bylo jasně vidět, ale do Vettela se kopalo i tehdy, kdy na tom byl AM ještě hůř než dnes.
Opravdu není nutné reagovat jedovatě.
Red Bull sa rozhodne má kam posúvať, ale to aj Mercedes/Ferrari/McLaren.
Aston Martin sa zdá byť v slepej uličke, takže budúcu sezónu to môže byť ešte horšie.
- Red Bull / 2-3. Mercedes-Ferrari / 4. McLaren / 5. Aston Martin
Vyjadrenie Freda:
Fred: [about the brake issues] “We will analyse what happened. There was a huge difference in the brake temperatures, which made the car very hard to drive. Charles had an incredible race, considering all the circumstances. He was in a very difficult position.”
Myslím, že nakonec měl Charles tu druhou polovinu závodu solidní, tak snad se zadaří za týden, ačkoli RB, alespoň v podání MV, je příliš velké sousto.
Tos mi pomohl. S fotkou v anglině si můžu tak akorát vytřít pjdel.
Nevím, jak ty, ale já mezi slovy inspirovat se a kopírovat vidím sakra velký rozdíl a sám si napsal, že AM neumí teda ani kopírovat. To jsem ti nevnutil.
Ano, AM se svýmy nápady dříve nebyl bůh ví, jak úspěšný, ale nemyslím si, že vše jen kopírují.
Co se týče srovnání Vettel - Alonso v AM, tak (z mého pohledu), nešlo o srovnání feedbacku, ale o to, jak dostavil úspěch na trati a v tom je velký nepoměr mezi Vettelem a Alonsem. Nemůžu mluvit za všechny, ale neregistroval jsem upřímně to, že by někdo poměřoval něco jiného.
A co se týče jedovatosti, tak vzhledem k tomu, že tu někdo má problém zase s “alzáky”, tak si myslím, že mé příspěvky jedovaté nejsou a už vůbec nejsou formou kopání do někoho ať už přímo či nepřímo
Leclercova ľavá brzda mala o 100 stupňov viac ako pravá, čo sa volá imbalance a nejde s tým prakticky brzdiť. Auto mu pri brzdení išlo doprava. Opravila to až zmena brake balancu a úbytok váhy paliva. A zrovna ten ľavý kanálik bol ráno menený, takže chyba montáže.
inac velka nuda
Blablablabla, nic víc nemáte.
Totéž už píšete 10 let, měli byste inovovat, začíná to být tragédie jako všude, kam Alonso vleze.
To už je lepší. A přitom stačilo pár slov. Děkuji.
LEC: “Dnešné preteky som vnímal celkom pozitívne, ale keď som začal mať problémy, bol som sklamaný. Nie som šťastný, myslím si, že P2 bol dnes náš. Takže nemôžem byť šťastný, aj keď som odviedol dobrú prácu.” riešenie situácie“.
Především z hlediska otázky “kdo vyhraje” to je, bohužel, pravda.
Dříve občas Alonso něco zajel, dneska jel evidentně hůř než Stroll a ten byl loni pasován fanatikama na nejhoršího ze všech.
Úpadek už nejen morální.