Musíš rozlišovať medzi RB a Red Bullom, lebo Alonsovsky frustrát ťa bude chytať za slovo, že ani nevieš komu fandis a o 2 komenty nižšie nazve Red Bull ako RB.
Sainz DOTD zasluzene
Myslím, že Ricci si moc nepomohl. Fakticky jen sdělil Red Bullu: ne, mě fakt neberte.
Protože Magnussena nakonec nezdolal a Yuki ho musel pustit.
Presne tak, len ma mrzí Ferrari nedôslednosť inštalácie brzdného kanálika
Hláška dne.
Tak jsme zase jednou v tom… Na čele nic nového, ale ještě se úplně nehroutím, i když jsem čekala menší rozdíly. Maxe je zbytečné komentovat, ale i Checo dobře. Carlos výborně, Charles nakonec zachránil co se dalo. Lando pěkně, Oscar taky. George asi v rámci možností, Lewis, pokud seděl jenom na půlce pr…, tak asi taky . Aston se moc neukázal, Alonso bude asi zklamaný, Lance ale asi v rámci možností vytěžil maximum po začátku z posledního místa. Ostatní nestojí za řeč, Cunodu by opravdu nemuseli používat jako živou pomůcku pro zvýšení Ricciho sebevědomí… Zapomněla jsem na něco ?
Inak keby ste chceli vedieť
ľavá brzda mala o 100 stupňov viac
Tak naco ich vymienali? Nemal najmensiu sancu na body
Ale okradla mě a přitom nemám probůém si připlatit.
Na druhu stranu nemuset poslouchat ječícího Eiseleho je tak osvobuzující.
Jo Ferrari dobrý výkon. Není to tak tragické jak vloni. Je na čem stavět.
Perez na druhem místě, Helmuta asi nepustili ke gombíku
Letos Aston Alonsa nepotřebuje, Stroll má na ty vzadu rezervu 10s a před ním ke prostor asi 40s
RedBull pěkně, Adrian musí být hrdý- Gratulace.
Pěkný výkon Sainz. Když si vezmu kolik dostává naloženo. Bretnix na něj stříká jedy od prvního závodu za Ferrari
Tak zloprcek zničil další tým, Aston s Alpine zdaleka největší meziroční propad.
Moje prognózy před sezónou se naplnily do puntíku .
McLaren vypadá dobře.
Zdar
Myslíš, že největší fans Astonu budou ještě fandit Astonu?
Mercedes zklamal, Aston velmi.
Ne.
1515
Mne to príde mi to ako pokračovanie sezóny 2022
Není Aston tam kde patří?