Jakože Webbera zařezávali v RB a Piastriho taky? Jo to je pravda McLaren ho minulý rok zařízl kde mohl.
Ako? Ked Verstappen brzdil Hadjara tak bojovali proti Piastrimu. Keby Piastri nie je márna troska tak by stal Red Bull double podium.
Donkey zase ukazuje komplexy
Vyhral zaslúžene, až mi ho bolo ľúto čo všetko išlo proti nemu dnes a nebyť za ním Max s Isackom, tak by som mu dnes hádam aj fandil.
Nedivím se. Nejspíše bude Colapinto horkým tématem až do příštího závodu.
Flavio už stihl udělat takový opatření, že Colapinto bude mít strach sednout do monopostu.
Colapinto měl nasbírané na skůru (kůže) už díky svým přátelským fanouuškům.
Mal by si sa naucit definice slov ktore pouzivas
Strateny ako vzdy
Však já to vím, ty tu nalítneš až po tom co Piastri udělal chybu, do té doby si brečel v koutě, jak je vesmír nefér vůči Norrisovi.
To se stane, prostě tam jel moc rychle a Gasly zavíral zatáčku.
pozrel som si ten koniec zo zaznamu
sranda že russel chcel isť strat 7 ( ak predpokladame že maju aj strat 8 čo je asi najrýchlejši mod motoru) znamena že cely zavod išiel na strat 5 možno 6
takže cely zavod motor na 60%-70% a aj tak mal 10-15 sekund naskok .. to len k tomu motorou mercedesu ktory nie je najrýchlejši
bolo to inak pekne vidieť v poslednej zakrute za žltou vlajkou ked bol max tesne za russelom na rovinke a o 500 metrov mal už naskok 0,6 sekundy a to bola len rovinka posledna
a dať iba zltu vlajku ked auto stoji v zakrute je riadny ulet
ale tak cely zavod sa nič nedialo tak asi chceli nech je aspon tu sranda, bol by som zvedavý keby niekto prebrzdil a napalil to do toho auta čo by robili komisari a kto by bol zodpovedný
btw je jasne že ferrari nie je rýchle na rovinke a stracaju a nechapem čo vyriešili tym motorom ked je rovnako zlý ale cely zavod som počuval od komentatorov že to je blamaž ferrari a nakoniec sa držali 3-4 sekudny za redbullom a piastrim, leclerc dokonca udržal antonelliho za sebou nakonci
blamaž až tak nie ale tak kopnut si do ferrari treba vždy ![]()
Joke bolo aj to, ze ked bol Verstapen mimo 1s od Piastriho na rovinke stiahol aj 7-8 desatin…
Zatial co Hadjar bol za Ver 0.6s a stiahol iba 0.1 desatiny ![]()
Pripomina mi to tie zavody motokar, kde ich Ver na rovinke obiehal, ako by mal viac konikov…
A to ešte Max mal väčšinu času overtake mode aj slipstream a Russell nič.
A pred tym bol kym brzdeny ? ![]()
Dám tomu šancu a skúsim ti to vysvetliť:
- Piastri vpredu nemal žiadny slipstream, Max za ním mal, preto Hadjar nedoťahoval Verstappena tak rýchlo ako on Piastriho
- monoposty RB sú rovnaké, zatiaľ čo McLaren je odlišný, má inak spravené prevody a na rovinkách trpia viac, navyše RB má väčšie “DRS”, takže asi ľahšie dobehneš v RB McLaren ako RB (ale primárne by som to pripísal tomu slipstreamu)
Toto už ani nemá zmysel ti vysvetľovať.