LIVE: Veľká cena Azerbajdžanu 2026 | Magazín F1 - F1online.sk

Zase aby Verstappen vyhral zlatý Whiting

1 lajk

Russellovi dnes hádzali polená pod nohy všetci vrátane komisárov.

A to vadí?

… . …

Aaaach skoda. Normalne som veril, ze to Max v cielovom sprinte da. Ale som rad, ze Russellovi v podstatne horsom aute pripomenul, kto je najlepsim jazdcom. Musi to byt na porozanie, sediet v takej bestii akou je Mercedes a len tak tak sa doklepat k vitazstvu.

Nechcel by som byt v kozi tych ludi, ktori tu v prvej polovici pretekov vyzdvihovali Hadjara a kydali na Maxa. Ja som vedel, ze si staci pockat a Max z nich (ako uz tolkokrat v minulosti) opat urobi tu.pcov. Urobil.

5 lajky

Russell vzhledem k technice dovezl co měl. Antonelli tento víkend hondě slabé. RBR potvrdil pozici druhého nejrychlejšího týmu a Hadjar po návratu jel skvěle celý víkend. McLaren katastorfa u obou pilotů, Lando to nedával moc celý víkend a Piastri zahodil top 4 takovou šílenou chybou. Co absolutně nechápu je, jak Colapinto a Linblad mohli vyváznout bez trestů za ty kuželky, to je naprosto směšné. Jinak co se týče Hondy, tak to je naprostá šílenost, jinak se to ani komentovat nedá.

3 lajkov

Nene, naopak se ukázalo, že RedBull zaslouženě nemá mít ADUO. Mělo by to tak zůstat.

1 lajk

Čím ho udělal Verstappen? Podle mě ho spíš dělal Hadjar.

Neviem ako to pomenovat kedze to nesplna definiciu ironie ale celkovo je vtipne ze Piastri nevie stiahnut ziadne body na Norrisa ani ked Norris ma technicke problemy a bol vyradeny Colapintom a to len a len vlastnou chybou Piastriho.

Hej pod žltou vlajkou stiahol pol sekundy

1 lajk

Taky ti přišlo vtipný, jak Norris vyjel stejně mimo T1 jako Piastri? :thinking:

2 lajkov

Tady máme záznam Colapinta.

Inak Hadjar za mna jazdec dna. To ze ho Red Bull brzdil aby nepokazili ego Verstappena bol celkom joke.

Tak, víťazmi víkendu George a RedBull, ktorý bol nečakane silný. Pekný návrat Hadjara. Porazení víkendu rozhodne McLaren a Alpine, predovšetkým Colapinto. Toto ho môže stáť veľa. Ferrari sa tam len tak nejak vyskytovalo a Kimi sa prekvapivo zasekol v poli.

2 lajkov

Gratulace Russelovi, bezchybný víken. RB tady byl hodně silný a ukazalo se že jeho síla je prostě v motoru. Pneumatiky tady byly skutečně prohozené a červená byla lepší. Aston škoda slov, tam je potřeba se zbavit Hondy, já jím s upgradem na 2027 vubec nevěřím.

2 lajkov

Chyba Gaslyho, měl tam Colapintovi nechat víc místa a ne ho takhle zavřít, škoda že takto zahodili body. Alpine si zasloužilo určitě víc.

2 lajkov

Tam přece nejde o to kolik stáhnul na Rus, ale jestli zpomalil. Což v zatáčce asi musel.

2 lajkov

Ťažko to nedávaš toho Piastriho.

@Donnie_Darko krásne ho máš vycvičeného ako ti tu na povel šteká.

:joy:

Gasly měl moc nakrátko hozenou převodovku, zahodil to celé Alpine dneska.

2 lajkov

Tech problémy podle Donniho :rofl:

2 lajkov

Dneska to zvorali oba dva. Piastri se mohl docvaknout. Co se dá dělat.

2 lajkov