LIVE: Veľká cena Azerbajdžanu 2026 | Magazín F1 - F1online.sk

Ale v pripade Mclarenu to domrvili hlavne jazdci.

A byt to Verstappen…och, to by tu toho bolo.

Práve preto bolo dobré nechať Maxa za ním.

Hadjar sám vo vysielačke najskôr povedal, že chce ostať za Maxom. Na Piastriho by pravdepodobne nemal, hoci ja osobne by som ich tiež prehodil.

Ale no. :sweat_smile:

Hogr, bob a iní podľa teba nemajú? :joy:

Ano to je pravda, ale tempo tiez nebolo zazracne

Nechce udělat Russell chybu? :face_with_tongue:

2 lajkov

Colapinto do Gaslyho najel už před zatáčkou a když se Gasly nevzdal, tak ho sejmul i s Landem.
V tomto případě asi budou padat tresty.

Aby sa ti to nevratilo

1 lajk

No pod Red Bull, teraz potrebujeme ten vykonny spalovak.

PER to nakonec doveze na bodech chi chi

Nechce… Ale Max mu to nechce dát zadarmo. Málo platné, je to ďábel.

To je strašnej vtip, že Linblad za kolizi nedostane pentli.

1 lajk

Colapinto a Linblad bez trestu? Ok :joy:

1 lajk

Skoda Oscar, takto si dovtedy vyborny vykon zahodit… Celu VC bolo vidiet, ze RB su rychlejsie, zial prehnal to s obranou pri Hadjarovi na tych mediumkach a prisla chyba, stane sa…

Ako som naznacoval uz v prvej casti VC, Max dokazuje, ze sa vie na rovnakych pneu drzat Georga a ten, aspon zatial, neunika :slight_smile:

2 lajkov

Bohužiaľ jediná šanca Verstappena je, že Russell to niekde oprie.

Nezbyva nez sledovat Kimiho kam to dotahne, jinak nuda.

Tak myslel som, že oni sú skôr tí zaslepení fanúšikovia konkrétneho jazdca. :smiley: Dva bojujúce tábory tu boli vždy a ja som si to skôr užíval s popcornom v ruke.

2 lajkov

Antonelli je dnes hodně slabý, Russell jezdí uplně jiné časy a to je teď Antonelli na lepších.

3 lajkov

Keby Russell odstartoval na softoch, tak by mal Max realnu sancu to este aj vyhrat.

To, že chorobne neznášajú Red Bull, Vettela a Verstappena nemá nič spoločné s tým, že chorobne milujú Alonsa / Hamiltona.

1 lajk

Kdyby Max startoval na softech, tak by stejně nestíhal.