LIVE: Veľká cena Azerbajdžanu 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

podobne ako Per vs Ver 2023 ci 22

Najprv stratili Neweyho, teraz konstruktersky titul, vo Ferrari bude nalada.

No, Lec sice prohrál s Piastrim, ale že se Ferrari drželo na stejné úrovni s momentálně nejsilnějším týmem, kdo by to v Zandvoortu řekl?

2 Likes

odkedy sa Lec vzdava? :man_facepalming:

Taky nechápu, proč se obviňuje Perez.

A jinak s hodnocením souhlas. Oscarovi roste sebevědomí. Dneska výborný výkon a mám za to, že Lando žádnou pomoc v dalších závodech nedostane, Oscar pojede na sebe.

1 Like

Což nebude žádný rozdíl…

Som zvedavý na telemetriu, Sainz tam mal z môjho pohľadu napravo dosť miesta a on sa to rozhodol križovať.

1 Like

Piastri a Alonso fenomenále :+1:

Verstappen a Stroll velmi zlé :-1:

Jinak McLaren před RedBullem v poháru konstruktérů.

2 Likes

Oscar dnes fakt parada: rychlost, bezchybnost, vyborna obrana a zasluzene vitazstvo, gratulujem! :+1:

Aj McLarenu, ze to zvladli a dokonca Lando napriek smole vcera skoncil pred Maxom…

Ferrari a Checo skoda, dnes si zasluzili podium.

7 Likes

kvôli pneu nemal trakciu nemal čo robiť, tak na čo útočiť.

Peréz vezme Saizovi zadní kolo a může za to Sainz? :smiley:

7 Likes

Taky mám ten pocit, že Sainz zatočil do Péreze. A to Pérez není zrovna čistý jezdec.

2 Likes

ale McL straight šialená. Piastri robil útok na Leclerc z omnoh väčšej diaľky a dobehol ho. nevadí.

Zatacal iba ak do zakruty. Viackrat som si pretocil Sainzov onboard a ziadne zatocenie po zakrute tam uz nebolo. Zaujimal by ma este Perezov onboard.

3 Likes

Inak Ollie Bearman prvý jazdec, ktorý získal za jeden rok body z dvoma tímami.

6 Likes

toto uvidíme len na telemetrií, lebo tie jemné zatočenia onboard poriadne nevidno.

Nevadí budúci týždeň medzi Fer a Mcl čakám v Singapure veľklú bitku.

Podľa mňa toto bolo len otázkou času, Oscara som sledoval v F2ke, a bolo mi jasné, že ten to dotiahne ďaleko :slight_smile: , Lando nie je zlý jazdec, ale nemá na takéto talenty kalibru Max, Ham, Charles alebo práve Oscar. :slight_smile:

1 Like

Sice se štěstím, ale to statistiky řešit nebudou.

A on se dneska nenápadně, ale přesto předvedl i Colapinto.

1 Like

Bearman dominance could bore fans.

4 Likes