podobne ako Per vs Ver 2023 ci 22
Najprv stratili Neweyho, teraz konstruktersky titul, vo Ferrari bude nalada.
No, Lec sice prohrál s Piastrim, ale že se Ferrari drželo na stejné úrovni s momentálně nejsilnějším týmem, kdo by to v Zandvoortu řekl?
odkedy sa Lec vzdava?
Taky nechápu, proč se obviňuje Perez.
A jinak s hodnocením souhlas. Oscarovi roste sebevědomí. Dneska výborný výkon a mám za to, že Lando žádnou pomoc v dalších závodech nedostane, Oscar pojede na sebe.
Což nebude žádný rozdíl…
Som zvedavý na telemetriu, Sainz tam mal z môjho pohľadu napravo dosť miesta a on sa to rozhodol križovať.
Piastri a Alonso fenomenále
Verstappen a Stroll velmi zlé
Jinak McLaren před RedBullem v poháru konstruktérů.
Oscar dnes fakt parada: rychlost, bezchybnost, vyborna obrana a zasluzene vitazstvo, gratulujem!
Aj McLarenu, ze to zvladli a dokonca Lando napriek smole vcera skoncil pred Maxom…
Ferrari a Checo skoda, dnes si zasluzili podium.
kvôli pneu nemal trakciu nemal čo robiť, tak na čo útočiť.
Peréz vezme Saizovi zadní kolo a může za to Sainz?
Taky mám ten pocit, že Sainz zatočil do Péreze. A to Pérez není zrovna čistý jezdec.
ale McL straight šialená. Piastri robil útok na Leclerc z omnoh väčšej diaľky a dobehol ho. nevadí.
Zatacal iba ak do zakruty. Viackrat som si pretocil Sainzov onboard a ziadne zatocenie po zakrute tam uz nebolo. Zaujimal by ma este Perezov onboard.
Inak Ollie Bearman prvý jazdec, ktorý získal za jeden rok body z dvoma tímami.
toto uvidíme len na telemetrií, lebo tie jemné zatočenia onboard poriadne nevidno.
Nevadí budúci týždeň medzi Fer a Mcl čakám v Singapure veľklú bitku.
Podľa mňa toto bolo len otázkou času, Oscara som sledoval v F2ke, a bolo mi jasné, že ten to dotiahne ďaleko , Lando nie je zlý jazdec, ale nemá na takéto talenty kalibru Max, Ham, Charles alebo práve Oscar.
Sice se štěstím, ale to statistiky řešit nebudou.
A on se dneska nenápadně, ale přesto předvedl i Colapinto.
Bearman dominance could bore fans.