LIVE: Veľká cena Azerbajdžanu 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Piastri, Williamsy :+1: :+1: :+1:
Leclerc, Norris, Peréz :+1: :+1:
Russell, Alonso :+1:

Verstappen :-1: :-1:

2 Likes

Výborný výkon Piastriho, dnes byl nejlepší. Leclerc jel velmi dobřea a bojoval prakticky celý závod, Peréz byl velmi dobrý, ale tou chybou to zahodil. Colapinto a Bearman body - skvelý, tenhle víkend jeli oba dobře. Jinak Williams přeskočil Alpinu v PK, McL dle očekávání před RBR v PK taky

1 Like

A Kvyat s Verstappenom, keď sa vymenili?

to nie je pravda…

3 Likes

Williams je teď hodně rychlej, tam Alpine nemá šanci.

1 Like

Dneska to napíšu za Alonsa - jeden z jeho nejlepších, ne-li nejlepší, výkon co předvedl. Paráda sledovat, jak si s tím tempem hrál, tak aby měl na konci kde brát. Skvělý!

3 Likes

No já čekal, že Albon předjede Ala, když měl ty čerstvý mediums a ono nic, u Ala v Baku další velmi dobrý výkon

1 Like

Jinak nechápu to tempo Alonsa, myslel jsem si že to nemůže dát, ale on to tempo neustále šponoval :ok_hand:

3 Likes

Pardon za prvé dva závody v kariére

Kazdy pohyb volantom vidiet aj na kamere. Problem skor vidim v tom, ze Sai zostal po vyjazde zo zakruty natoceny tak, ze pri jazde rovno (co aj isiel) pomaly krizoval trat. Toto je ale bezna situacia, nebolo to ziadne nahle a vyrazne zatocenie a piloti F1 sa bezne s takymito situaciami pocas preteku stretavaju. Za mna Per chyba, ktory mozno frustrovany z neuspesneho predbiehacieho pokusu po ktorom navyse stratil miesto to proste nezvladol.

4 Likes

akoze prvy zavod za jeden tim a druhy zavod za druhy tim?
moze byt

Inak toto bol výkon obranných schopností Oscara na úrovni s charlesovou obranou pred Hamom a Valteriérom v Monze 2019. Fakt ma udivuje, ako vie odolávať takému tlaku, pripomína mi kombináciu Kimiho a Schumiho, jednoducho to preňho nič nie je. :slight_smile:

10 Likes

:DDDDDDDDDDDDDDDD
image

13 Likes

Dneska nádhera dvaja jazdci najvyššieho kalibru, bojovali dokonca vpodstate. Možno lepšie ako dominantná výhra LEC alebo PIA. Ale pre mňa zo zlým koncom ale nevadí

3 Likes
4 Likes

Jasná Perézová chyba, tam není o čem

1 Like

Perez sa uhýbal toto ide na Sainza

2 Likes

Takhle to vypadá, že nejdřív šel Pérez do Sainze a pak ten do něho… Radši si počkám.

1 Like

A Leclerc si priznal, že moho brániť viac, ale nečakal to.

Jak se Albon dostal za něj, tak přeřadil na vyšší rychlost, taky jsem myslel že budeme bez bodů. Hlavně když člověk vidí jaký “tempo” měl Stroll…

1 Like