LIVE: Veľká cena Azerbajdžanu 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

VIdím no. Podvádí všichní 3.

Vyloučit první 4 týmy z letošního MS, není jiné cesty

1 Like

Ty už si zase utekl z jedne diskuze, kde si dostal sodu, tak chceš dostat další? Výkon Maxe ti dneska nestačil?

1 Like

no tam tim rozhodol, ze platia papajove pravidla :slight_smile: a tie zakazuju len kontakt timovych aut
snad uz po monze pochopili, ze ak je sanca na PJ tak ju treba vyuzit a ta sanca je len s norrisom a bez pomoci piastriho to sice dat moze, zle ta pravdepodobnost sa vyrazne znizuje s piastriho pomocou je to realne
a hlavne ked sa dnes norris obetoval a spomali pereza aj ked sam tym stratil par sekund co mu mohli sakra chybat

ta kvalifikacia bola proste smola, aj verstappen Xkrat isiel do posledneho kola prislusnej casti Q tak, ze ak by sa niekto pred nim vytrepal tak vypadne
norris mal proste smolu lebo ta zlta vlastne ani nemala byt a chybu spravila fia

no ja neviem, ale norris je minimalne v kvalifikacii jasne rychlejsi

v piastriho zaujme to nieje ale v zaujme timu ano, lebo kludne sa moze stat, ze buduci rok bude najlepsie ferrari a mclarenu sa sen o titule rozplynie a tim by mal byt nekompromisny a obom prikazat, ze teraz sa ide hrat na tim aj ked to znamena hrat na norrisa, lebo PJ je pre tim marketingovo dolezitejsi ako PK
no a ak im to piastri prekazi tak by na to nemali zabudat a aj ked sa moze ukazat neskor rychlejsi tak moze byt z mclarenu odideny v nie pre neho vspravnej dobe

no ja byt majitel/sef timu a prist o PJ vdaka arogancii jedneho z mojich jazdcov tak ho vyhodim v pre neho najhorsej moznej chvili, hlavne ak by sa neskor ukazalo, ze sanca na titul uz nasledujuce roky nebude. vtedy by som sa mu pomstil, ale fakt poriadne
nikde nieje napisane, ze mclaren na buduci rok, alebo neskor bude bojovat o titul
tuto sezonu sa poradie najrychlejsich aut meni pomaly pretek od preteku a kludne sa moze stat, ze mclaren nemusi byt buduci rok ani druhe najrychlejsie auto, alebo ak aj bude druhe najlepsie tak s takou stratou na prveho, ze boj o titul nebude realny

fakt nechapem co riesia v mclarene
spravny sef timu by uz v madarsku urcil post jednotky a norris by mal dnes o mnoho bodov viac. sice by to uskodilo sebavedomiu piastriho, ale pomohlo by to zas psychicky norrisovi a tim aj timu v boji o titul
v madarsku by mal +7 v monze ak by nebol suboj s piastrim v prvom kole tak tiez mohol vyhrat ak by to mclaren dobre zahral to by bolo +10 a dnes by bola strata len 42 bodov

Maxovi se nedaří, tak je potřeba ho začít podporovat víc, ti raodby fans tady RBR a Maxe nejsou žádní fans, ty to sledují a slaví, jen když se daří

1 Like

The uppermost rear wing element adjustable positions were checked on car numbers 11, 63 and 16.

Perézovo křídlo zkontrolovali. :stuck_out_tongue:

@Nordotor ani sa nesnaz, vidis, ze sa bavis so zaostalym jedincom alebo trollom. :slight_smile:

1 Like

Zo ziadnej som neutiekol, len ty si mi tu nejak stichol, ked prislo na cisla tykajuce sa rozostupov po Maxovom skrateni sikany. :smiley:

5000 pro McLaren, ani nevím za co.

Třeba mechanik neměl rukavice, brýle nebo tak něco. Už se to stalo několikrát.

Zabudol si pridat zaber z vyjazdu zo zakruty. Tam je Chilli mimo trate, teda pravym kolom za bielou ciarou. Je logicke,ze celu rovinu predsa nepojde mimo trate a nejako sa na nu musi vratit.Nic neobvykle.
Zial Pero sa rozhodol ho drzat v pravej polke trate,pricom mal celu lavu polku volnu.
Oskarko dnes bezne pri vyjazde z 1. a 2.zakruty krizoval stopu Charlesovi a nikdy sa nezrazili, lebo Charles kopiroval jeho stopu a uhybal dolava. Pero to neurobil a prisla buracka.:grinning:

1 Like

Inak dosť logicky komentár na LEC. Riskovali by ste súboj na studených hard voči zahriatym. V ťažkej brzdnej zóne? Do toho momentu si Lec kohol byť na 80% že ho predbehne znova ako v prvom stinte.

Čo tie zadné krídla Mclarenov ? Za mňa jasná DSQ, hlavne, že sa rieši predbiehanie pilotov po ukončení preteku a víťaz nám tu jazdí všetky rovinky s pootvoreným DRS

2 Likes

Tak Max napomenutí, směšné.

1 Like

Jsem hodně zklamaný když koukám na dnešní výsledky.
Malou chvilku už jsem si myslel, že se ten titul může Redbullu ještě zkomplikovat a že se od příště začnu dívat na zbylé závody protože to bude zajímavé, ale vidím, že má titul Redbull pevně pod kontrolou.
Tak snad příští sezónu soupeři už konečně něco předvedou :wink:.

Navrhujem nechať tieto autá do povedzme… 2029? :slight_smile:

1 Like

Je to zjevný aerodynamický pohyblivý prvek, při nejmenším, okamžitě postavit mimo pravidla.

Co jsem vyhrál?
Já věděl, že se nic nestane. :rofl::rofl:

1 Like

Měl jsi pravdu no.

1 Like

Vše pod kontrolou neboj.
Akorát nebudou prémie. :sob::sob:

3 Likes