Ešte by som teda ale doplnil, že som rád, že sa do tej kolízie nedostal Leclerc a schytal to od Pereza zrovna Sainz, pretože aj keď to nakoniec nestačilo, dnes Charles jazdil naozaj tiež hranu a predvádzal extrémny výkon. Skvelý súboj od prvých dvoch.
Ví Peréz, že ta zeď napravo se zužuje do cesty, že to není klasická rovinka tam?
presne LEC je podľa mňa chill doslova dorovnali McL a v COTE dovezú svoje flexy krídlo
Peréz byl naštvanej, že mu to tam Lec fouknul a kvůli tomu ho předjel i Sainz.
Pak usnul a dostal black out.
Tohle tady bylo včera no…
Inak
Pekný závod plný zaujímavých výkonov, pozitívnych aj negatívnych.
Mám pocit, že dnes to bol tak trochu opak závodu v Monze. Oscar išiel skvele a rozhodne odviedol svoj kus práce, ale…zaujímalo by ma kam sa stratilo tých 6s čo mal Leclerc k dobru pred prvými zastávkami. Neviem čo tam Ferrari robilo, ale výrazne si tým pomohli ku strate víťazstva. Oscarovi tiež celkom pomohol Norris keď zdržal Pereza a ten si tak udržal druhé miesto. Snáď si to bude niekedy v budúcnosti pamätať
Ale ak by sa tieto dve veci navzájom negovali, tak asi rozhodla odvaha, ten manéver na Leclerca bol krásny. Leclerc na také niečo odvahu nemal, aj keď príležitostí mal až až…
Ak sme doteraz netušili čo sa deje s RB, tak po dnešku už vážne netuším. Toto rozhodne nebolo len okruhom aby Perez takto Maxa zajazdil. Veľmi som zvedavý ako to bude vyzerať o týždeň v Singapure, ale teda…ak nedávno Max vyzýval tím aby sa prebrali, tak teraz už by sa mal asi aj on.
Síce teda Pereza nemusím, ale dnes by si to pódium naozaj zaslúžil. Čisto z pohľadu na čiary, toto vyzerá ako Sainzova chyba.
Prebrať by sa rozhodne mali aj v Mercedese, síce pódium, ale darované, rovnako tak body pre Hamiltona. Obzvlášť pri ňom naozaj nechápem čo dnes spravili. Nový motor, zmena nastavení, ale…úplne si viem predstaviť ako Hamilton povie, že to bolo ešte horšie ako včera.
Veľmi pekný výkon predviedol aj Williams, Colapinto som ani nevedel kto je, ale teda vyzerá byť vážne dobrý. Pekne išiel aj Bearmen.
To, ze Sainz neni taky nervak ako Perez, este nehovori o nicom
aspon že si to dnes priznal, prehral si to sám, to je sklamanie
Ty si normalny? Porovnas Piastriho a Norrisa. Nie Hamiltona…
Piastri vyhrál o 10,9s…
Tady Ferrari nepomůže ani svěcená voda.
Budem sa tesit. Urcite to okoreni zavody. Ferrari spravilo velky krok dopredu. V Singapure budu velmi silni. Potesilo by ma keby sa aj Williamsu darilo pravidelne ako dnes.
Prehral, ale tak isto si to prehrali iný. A na hardoch neboli tak dobrý, tam bol silný undercut a mali ísť do Boxov hned
si pozeral závod? do 48. kola bol LEC od PIA pod 1sec… ale okej
sa mi zdá že leclerc mal náskok pred boxami… cca 5sekund… po boxoch leclerca… bol piastri hned za ním… ferrari strategy
Mělo by to být 10s, ale nic to neřeší.
nie strategy. Fakt nemali dáta aby rátali, že undercut kolo zkresá až 6sec. Nevadí. Poučia sa.