LIVE: Veľká cena Azerbajdžanu 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Norris má Piastriho v kapse all day long… :slight_smile:

Porovnavaj relevantne data. Kolko preteka Norris a kolko Piastri? Za toto by sa nehanbili ani datovy analytici statu.

2 Likes

Těch 59 bodů si už Max pohlídá. Kdyby to bylo tak 40,tak by ještě nějaká reálná šance byla.

Inak dneska mi v motoršporte vyšlo teda fakt všetko. Šestka Porsche, Mick Schumacher i Piastri. Väčšinou majú moji obľúbenci smolu, ale dnes je super deň (teda, až na tie záplavy :smile: )

2 Likes

Jak dlouho závodil Hamilton v roce 2007? 2008?..
Nic.

4 Likes

Verstappen is now under investigation for a VSC infringement.

… to spadne za Alonsa :eyes:

3 Likes

alebo to ukazuje, ze niektori niesu az taki dobri ako sa ukazovali pri velmi slabych jazdcoch (albon, hulk,…) :slight_smile:

dnes je priemerne jazdec vyrazne dlhsie v jednom time a pocas kariery ma menej timovych kolegov ako v minulosti takze je aj dost tazke povedat kto je ako dobry
ono ten albon nemusi byt tak dobry ako vypadal pri latifim a sargeantovi a ani hulk nemusi byt tak dobry ako vypadal pri magnusenovi
albona buduci rok preveri sainz

Ak toto niekto hodi na Pereza, tak je chory na hlavu. Prinajlepsom zavodny incident, ale skor Sainzova chyba. Keby ste videli ten isty incident, len Perez by bol vpredu, tak to tiez hadzete na neho.

Este aj Sainzova vysielacka po nehode, kde to hral na “what happened?” hovori jasne. Keby si bol isty, ze za to nemoze, tak by z prvej nadaval na Pereza.

4 Likes

A ten corner cutting?

Tak běž říct Palmerovi, že je chory na hlavu

Klidně ať spadne za něj. :grin: Dneska jel velmi špatně.

1 Like

Jsem viděl dnesk, včera a na Monze😛

Ako to, ze v momente vidis moj komentar, ked ma mas v ignore liste?

To mas taky komplex zo mna, ze hned ked sa objavi Jos_Verstappen, tak klikas ako najaty?

1 Like

Spadnout za Alonsa? Ten měl jít do důchodu ne?:grinning:

2 Likes

Hamilton dneska dost slabý. A Verstappen celý víkend takový nijaký, neslaný nemastný. Jako by to ani nebyl on. Pravda ovšem je, že se nikam hnát nemusí, stačí mu dojíždět, a o titul nepřijde,

1 Like

Charles a Oscar se každopádně postarali o krásný souboj o výhru v závodě. O něco více jsem ji přál Charlesovi, ale Oscar dneska zvládl závod výborně. Zpětně musím ocenit i jeho taktickou rozvahu při časování zastávky v boxech, kdy se mi původně zdálo, že prohospodařili ideální okno vůči Checovi. Ale i s trochou štěstí mu to vyšlo skvěle.

Ferrari patrně naopak zastávku zbytečně oddálilo, možná pod vlivem relativně bezpečného polštáře. Charles se sice vrátil na P1, ale s Piastrim těsně za sebou. Hádám, že Oscar dal do svého výjezdového kola a dál všechno.

U kolize Pérez Sainz si stále myslím, že šlo o Sainzovu chybu. Uvidíme, co na to různé rozbory, které přijdou.

1 Like

Pohled Pereze

4 Likes

Toto vysvetluj svojmu mastrovi:

Albona či Hulka by som asi nechal na pokoji, tí si svoje výsledky odjazdia a zas chápem, že nie každé preteky sa dá byť top. Tých faktorov, čo sa tam môže pokaziť, je dosť na to, aby sa dalo. To sa časom ukáže aj u Bearmana. Ale Ricciardo a spol., tam sú to vyslovene len záblesky a podľa mňa mnohí už sú tam navyše.

Super zavod. Velmi sa tesim z vysledku Williamsu aj Bearmana. Na mieste Charlesa by som nezufal. Treba zobrat do uvahy, ze aky pokrok Ferrari urobilo. Verim ze v Singapure budu bojovat znovu o vitazstvo. Oscar dnes taktiez jazdil fantasticky.

1 Like