Podľa mňa k Hajarovi si trochu prisny aj k Dohanovi. Ak Botroleto 5
Ale beriem body sú v nedeľu a tam to nezvládli
Podľa mňa k Hajarovi si trochu prisny aj k Dohanovi. Ak Botroleto 5
Ale beriem body sú v nedeľu a tam to nezvládli
Ale já nemám s Králem nic společného. A nereprodukuji ani jeho názor. Argument “má ísť ako Senna?” není validní, resp. pokud mám jeho debut označit tak přehnaným slovem jako “famózní”, tak potom asi ano, protože toto slovo znamená “něco mimořádného”. Výkon AKA považuji za zdařilý, byť ne dokonalý, ale za mimořádný bych ho neoznačil. To by potom Webberův debut v Minardi musel být z kategorie hyperultrageniálních.
No ale je to prave naopak, Kral popsal realitu ale tys uvizla na oblacku obdivu ke Kimimu, vsak ti to nikdo nebere.
Nesúhlasím ale ok
Hráš sa na slovíčka namiesto podstaty
Ale to som si tu už zvykla
Tak mu dám aspoň 2.
Mučit ho bude až Briatore.
Toho sa obávam bohužiaľ
Že toto si zavaril extrémne ak niekomu ( okrem Kimiho) tak jemu som veľmi priala podarené preteky
Veľká škoda pre neho
Aj keď za mňa Colapinto by moc lepší nebol
To nejsou “slovíčka”, ale sémantika versus emoce. A ty tvoje jsou hodně intenzivní. Ale na to jsem si tu už zvykl.
Kráľ nie je k nemu fér a otáča fakty !
Nikto iný to tak nevidí žiaden odborník len Pepa Kráľ.
Náhoda ?
A busi do neho od prvého dňa ale až po Tom čo bol oznámený
Priveľká náhoda no
Ale tak chladnička RB na Tour robí svoje
A naratív dobrého Antonelliho sa nehodí
Základ ale je že Hadjar s Lawsonom su určite hviezdičky a titulok si nezaslúžili
Sú to slovíčka lebo ideš porovnávať famoznost výkonu 4x MS alebo 3x MS v Brazílii s nováčikom
A čakáš že famózny znamená to isté
Pre mňa nepochopiteľné
No tak prrr, v roce 2016 Verstappen mistrem světa nebyl. Byl to osmnáctiletý kluk. Jasně výše odkazuji na Brazílii 2016.
To delas ty, ale nikomu to nevadi, ani me jen je to k smichu, vsak klidne at pristi zavod Kimi predvede zase top5, dvere ma otevrene, auto ma ok tak at se prasi za kocarem.
Hej mne to čo on predvádza skôr príde komické
Ako to že si to myslí len on ?
Ale vzdyt kazdy rozumny vi a videl ze Kimi sel dopredu po chaosu na trati, vsichni krome tebe.
Ale vykon sympaticky, nikdo nepise ze propadl, jen glorifikace neni na miste, tu si zaslouzi TSU.
LEN !!! NIC VIAC TAM NEBOLO ?
Nič iné si tam ozaj nevidel ?
A body sa dávajú v Nedeľu kde to s tímom zvládol lepšie …to je všetko.
To je také isté ako zhadzovať výkon Russella lebo ho nebolo vidieť a nerobil somariny
Ja sa za Antonelliho tesim, ale boli to najma okolnosti. Keby nevysiel SC a v zavere nezaprsalo, tak by bral maximalne desiate miesto. Aj to skor s otaznikom. Nezabudajme, ze aj taky Hulkenberg dnes bol siedmy, co by sa mu za normalnych okolnosti urcite nepodarilo.
Nechcem ho tym znevazovat, ale tiez treba nechat kostol v dedine. Tvarit sa, ako sa Antonelli vlastnou silou a vlastnymi schopnostami predral z sestnasteho miesta na stvrte, je ignoraciou reality. Aj preto som vyssie pisal, ze som zvedavy, aku vykonnost ukaze vo viac “standartnych” pretekoch…
@bob ma pravdu v tom, ze ak chceme niekoho chvalit vyslovene za vykon, tak by to ovela viac mal byt taky Cunoda.
Kimimu bych dal 6, u Piastriho nevím, jestli bych nesrazil na šestku za to, že nakonec dovezl výsledek hluboce pod možnostmi (byť jinak jel velmi dobře, to ano), mezi Leclercem a Hamiltonem by měly být nejméně dva body rozdílu, Charles byl jasně lepším v této dvojici, Sainzovi bych srazil na jedničku, ale jinak souhlasím, je to dobré hodnocení. Možná ještě Gasly 6,5, jakkoli ho mám rád.
Vsak kdyby neprisel obri shuffle v poradi tak by Kimi ani nebodoval, dojel by kolem 12-13 mista. Dobry ale nic extra, z novacku nejlepsi.
@Kiks zvykni si. To isté ako Eiskingu leží v žalúdku Leclerc, tak isto aj Kimi bude. Neviem prečo, ale majú to tak