LIVE: Veľká cena Austrálie 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Ale zase musim napsat ze lepsi vykon dnes podal TSU, ignorujes fakt ze kdyz se lamal chleba a prisel chaoz tak Kimiho to hodilo dopredu a Jukiho dozadu, to nemelo s jezdeckym umem nic spolecneho.

No a treninky a Q mel TSU taky milionkrat lepsi, tady neni o com.

3 Likes

Smog bude možná z kvalitnějšího materiálu než Pirelli. :crazy_face:

1. Piastri 2. Norris 3. Verstappen 4. Russell 5. Leclerc 6. Ham 7. Sainz 8. Antonelli 9. Albon 10. Alonso

Bereš to zbytečně konfrontačně, @Kiks. Asi jako u GR. Je to mé hodnocení, není příkré, snaží se být vyvážené, takže nevím, proč taková reakce. Pokud vidíš Kimiho výkon entuziasticky, neberu ti to, ale vyhrazuji si právo na rezervovanější postoj, který je mimochodem pro Kimiho stále na té příznivé straně.

@Unleash_the_lion Slovo famózní se u tebe často nečte, ale mám za to, že tu totální ztrátu kontroly nad vozem v T4 za famózní nepovažuješ. :wink: Famózní byl Verstappen v Brazílii 2016, ačkoli i on měl spin, kdy nechybělo mnoho, ale přesto, tuto ligu výkonu Kimi určitě neměl. Jakkoli už Max měl něco v té době odjeto.

Počkám si, až se podá protest na mini drs McL a na jejích brzdy.
Horny zařídí.

A Cunoda od nich dostal 3 z 10 :man_shrugging:

Však tuhle mezeru v křídle má i RBR a Ferrari

My už najnovšie rozdávame body za tréningu

A argument to je u pilota čo je v F1 4 roky v Tom istom aute vs nováčik :woman_facepalming:t3: a ešte raz Antonelli mal v Q poruchu nie skill issue ani mu nechýbala rýchlosť

V pravidlech není max odstup či že se musí překrývat? Že nic FIA nedělá?

Jak rikam, dneska slizl smetanu Kimi za nic, at se to nekomu libi nebo ne, jedine pozitivum je ze byl z novacku nejlepsi a Juki padne v zapomeni, i kdyz nam z neho v Q padaly brady.

No to jejich bodování je hooodně o výsledku, sledovat výkony při tom komentování moc nestíhaj. Většinou vezmou výsledek a mrskaj body.

1 Like

Ešte raz …mne nevadia ty ale drísty Kráľa ktoré sú mimo realitu a ignorujú akékoľvek fakty

A áno lezie mi to už po X rokoch s GR a teraz s Kimim na nervy

Chalan mu vadí odkedy bol oznámený !

Prečo asi …beriem ako kompliment skôr od človeka ako on už.

A prepáč ale toto bolo skvelé

Takže len stašie ako sa to prezentuje to fakt nebolo

A aj ak by skončil P6- p7 kde by realistický asi skončil bol by to skvelý výkon

Takže SC out

Držať auto pritom ako takto dávaš limit trate na vode ? V 18 rokoch ? V 1 pretekoch ? Nič famózne na Tom nie je ?

Ale sorry no jedna chyba no posle ti písomne ospravedlnenie a 100x napíše že je priemerný.

Mne sa na Tom chlapcovi od dňa 1 páči tá kontrola, to sebavedomie, ta elegancia s autom a to srdiečko ako on to púšťa, taká riadená agresivita… To sa nedá naučiť inštinkt ako on má a ako on to auto cíti a akonáhle ho spozná podľa mňa to bude veľmi vidieť
Ale čo čakáš prvý deň preboha ?

Navyše ako dopadol zvyšok a to ani neprebiehal len krúžil !

Mňa o Tom dnešok presvedčil …

A POSLEDNY KRAT FAMOZNE NA NOVACIKA PREBOHA VER MAL KOLKO ODJAZDENE V F1 v Brazílii ?
Či čo sadne a pôjde jak Senna ? Do boha už si nerob srandu …toto nemôžes myslieť seriózne toto porovnanie

Kimi je stále potenciál …ide o to že dnes ukázal že v F1 to zvládne a potenciál má obrovský.
Ukázal prečo ho Mercedes roky hycka a prečo mu dôveru dali.

Čo viac on potrebuje ?

Ale tváriť sa že neukázal nič lebo nejazdil jak Verstapen ?

Neviem no v jeho veku Max koncil v múre…nie že v štrku alebo v hodinách dosť často !

A navyše a to je top Kimi prišiel a povedal nebolo to skvele, ale veľmi dobre boli tam chyby budem na nich pracovať ! Toto je základ š■■■■■■■■ úrovne

To se bere mezi klapkou a spodní částí křídla, tohle není v oblasti klapky

Prave ze kolikrat by bylo lepsi sledovat zavod bez komentare, tim by se procistil celkovy dojem ze zavodu, ono okecat se da vsechno, otacet veci v nepravdu atd…

2 Likes

Jasně, ale nějaké parametry jsou v té oblasti také definovány ne? :thinking:

To jsou pak paramtery celýho křídla, kde je napsaný maximum a minimum toho, jak má být velké

Mi neříkej že když je spojen z více dílů tak že tam není definováno že nesmí být nikde mezery atd. Já fakt nevím, ale čekal bych to.

O nic nejde, je tady dalsich 23 zavodnich vikendu, proste ty bys davala body za sympatie, vsak muzes jen tak pro sebe, i nam to tady muzes napsat, ale veci se nezmeni.

Já to stíhal celý víkend. Tady máš.
Za celý víkend
Norris 9, Piastri 7
Verstappen 9, Lawson 0
Russell 9, Kimi 7
Leclec 5, Ham 4
Alonso 4, Stroll 6
Sainz 2, Albon 9
Doohan 2, Gasly 7
Tsunoda 7, Hadjar 2,5 aspoň za tu super kvaldu.
Ocon 2, Bearman 0 - Haas propadák.
Hulk 9, Bortoleto 5

4 Likes

A Jake body ? Šak získal maximum !

Jake sympatie ? Skončil 4! Viac bodov som od neho nechcela pri debute ozaj nie…
Ja od neho nechcem zmeniť nič vôbec nič

A ešte raz hovorím o Kráľovi ! A to čo on povedal nemá s realitou nič