Ešte raz …mne nevadia ty ale drísty Kráľa ktoré sú mimo realitu a ignorujú akékoľvek fakty
A áno lezie mi to už po X rokoch s GR a teraz s Kimim na nervy
Chalan mu vadí odkedy bol oznámený !
Prečo asi …beriem ako kompliment skôr od človeka ako on už.
A prepáč ale toto bolo skvelé
Takže len stašie ako sa to prezentuje to fakt nebolo
A aj ak by skončil P6- p7 kde by realistický asi skončil bol by to skvelý výkon
Takže SC out
Držať auto pritom ako takto dávaš limit trate na vode ? V 18 rokoch ? V 1 pretekoch ? Nič famózne na Tom nie je ?
Ale sorry no jedna chyba no posle ti písomne ospravedlnenie a 100x napíše že je priemerný.
Mne sa na Tom chlapcovi od dňa 1 páči tá kontrola, to sebavedomie, ta elegancia s autom a to srdiečko ako on to púšťa, taká riadená agresivita… To sa nedá naučiť inštinkt ako on má a ako on to auto cíti a akonáhle ho spozná podľa mňa to bude veľmi vidieť
Ale čo čakáš prvý deň preboha ?
Navyše ako dopadol zvyšok a to ani neprebiehal len krúžil !
Mňa o Tom dnešok presvedčil …
A POSLEDNY KRAT FAMOZNE NA NOVACIKA PREBOHA VER MAL KOLKO ODJAZDENE V F1 v Brazílii ?
Či čo sadne a pôjde jak Senna ? Do boha už si nerob srandu …toto nemôžes myslieť seriózne toto porovnanie
Kimi je stále potenciál …ide o to že dnes ukázal že v F1 to zvládne a potenciál má obrovský.
Ukázal prečo ho Mercedes roky hycka a prečo mu dôveru dali.
Čo viac on potrebuje ?
Ale tváriť sa že neukázal nič lebo nejazdil jak Verstapen ?
Neviem no v jeho veku Max koncil v múre…nie že v štrku alebo v hodinách dosť často !
A navyše a to je top Kimi prišiel a povedal nebolo to skvele, ale veľmi dobre boli tam chyby budem na nich pracovať ! Toto je základ š■■■■■■■■ úrovne