LIVE: Veľká cena Austrálie 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Jako já se mu za to nesměji, jen vracím co seje, no stačí :grinning: Ale jako popravdě, Gasly/Alpine mě celkem zklamal, vážně jsem je viděl dost výše rychlostně. Možná jim to uplně nesedlo, nevím. A škoda že jsme neviděli Sainze.

2 Likes

U Hamiltona sú na vine zle umiestnené tlačítka a skryté technické poruchy, u Alonsa štrk, obrubník, auto, vietor.

Keby sa rovnaká nehoda stala Verstappenovi alebo Gaslymu, tak by tu vrieskal ako ■■■■■■ Tam by štrk neriešil, babrákom by bol pilot.

Stačilo, že Max bol širší v jednej zákrute a už striekal.

1 Like

To je pravda, myslel jsem si, že Alpine bude 5 nejrychlejší, no tam je jednoznačně Williams

1 Like

Dnes body nebyly, ale vůz zůstal celý. Stejná smůla na vývoj závodu jako u Yúkiho, který taky jel výborně.

1 Like

Proč se správně nerozhodli? :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

To nevím, kamery se věnovaly Alonsovi.

Samozrejme, že máš opäť pravdu (ako vždy!) a vytrhávanie z kontextu robia iba tí druhí, nie ty! (toto bol sarkazmus - pre istotu píšem) :wink:
Vytrhávanie z kontextu = iba som skopírovali PRESNE to isté ako ten, čo to z kontextu vraj nevytrhol :thinking:

vs

nie, ty nie si :clown_face: a si super inteligentný človek do diskusie (toto bol sarkazmus).

1 Like

Jo oni se raději dívali na Alonsa, místo zajetí do boxů? To pak chápu, pro to mám porozumění :+1: :grinning:

2 Likes

Presne tak. 15frustratov

Kamery vždycky dávají přednost bouračům.

Kamery jasně, ale proč Gasly a Alpine :face_with_hand_over_mouth:

Ve zdi ale nebyl Gasly, ale Tvůj Alonso.
To už nepoznáš ani svého oblíbeného jezdce, nebo mi lezeš do zelí a začínáš fandit Gaslymu? :slightly_smiling_face:

Mě šlo jen o to proč nebodoval Gasly, takový Russell se rozhodl sám a správně :+1:

1 Like

McLaren - postavili super auto, strategicky vyborne. Norris to dorucil takze OK. Piastrimu to uslo.

Redbull - toto bola mozno na dlhu dobu posledna realna sanca na GP. To nevyslo. male strategicke zavahanie - isli do boxov o kolo neskor ako mali. Lawson sa v dazdi nenasiel.

Mercedes - Pockali si na to. Russell rutina, Kimi ako jediny novacik bodoval, to mu doda sebavedomie a cervene body u Wolffa. Moze mu to uvolnit ruky do buducnosti.

Williams - potvrdil rychlost z testov, Albon parada, Sainzovi to uslo

Sauber - Hulk potvdil svoju triedu, Bortoleto to skoro dal, chybalo tusim 10 kol a mal by prve body. Sauber ma podla mna najviac podcenovanu dvojicu.

Ferrari - opat rozhodnutia na boxovom muriku plne otazok. Charles sa roztocil, Ham jazdil spolahlivo. (ale v rychlosti su asi este rezervy)

Aston - Strollovi to v dazdi zvykne ist. Alonso mal smolu.

Racing bull - Cunoda vezeral dobre, ale nakoniec nevyslo.

Alpine - neprekvapil.

Haas - Olie to doniesol do ciela, ale asi fakt len doniesol.

6 Likes

Ale já vážně nevím proč hned nezajel do boxů pro nové gumy. Možná špatná komunikace s týmem. Sám jsem se divil proč zůstal na trati jako v Sao Paulu.

What?!
Už chápu proč to popsal v komentu doslova jako hromadu štěrku. :face_with_spiral_eyes:

2 Likes

Já myslím že RedBull (Max) vypadal slušně a jako jediný tam mohl něco na McLaren zkoušet, byť asi na úkor pneu, nebo to s nima prostě tak neumí. Myslím že o vítězství letos Max ještě bojovat bude.

2 Likes

@Puff má premium, čili 4K, chce to ať se mrkne kolik tam toho štěrku měl Gasly když projížděl. Já vidím u mě prd :smile:

1 Like

Tak po shlédnutí záznamu v klidu bych to zhodnotil takto:

1. ad kritika TR v McL - podle mě vše OK a šlo o zpožděnou vysílačku. Pochopil jsem to tak, že příkaz držet pozice se týkal předjíždění obou Haasů o kolo a potom jim povolili závodit. Což dává smysl.
  2. Nejlepší dojem na mě udělal Antonelli. Hodiny si vystřihl na správném místě, ani moc neztratil a při předjíždění na mokru v prvním závodě si počínal jako mazák.
  3. Dnes vyjímečné podmínky. Při normálních to vypadá na slušný náskok McL, pak možná Verstappen, a podle trati Mer a Fer. Přičemž Leclerk jasně ukázal při tom předjíždění, kdo že bude podle něj v týmu jednička.
  4. Velká škoda pro Cunodu i Gaslyho, body si zasloužili. Hulk a Stroll k nim přišli jak slepí k houslím.
  5. Haas je na tom katastrofálně.
5 Likes

Antonelli na mě taky zapůsobil, mělo to drive :grinning: :+1:

1 Like