Jako já se mu za to nesměji, jen vracím co seje, no stačí Ale jako popravdě, Gasly/Alpine mě celkem zklamal, vážně jsem je viděl dost výše rychlostně. Možná jim to uplně nesedlo, nevím. A škoda že jsme neviděli Sainze.
U Hamiltona sú na vine zle umiestnené tlačítka a skryté technické poruchy, u Alonsa štrk, obrubník, auto, vietor.
Keby sa rovnaká nehoda stala Verstappenovi alebo Gaslymu, tak by tu vrieskal ako ■■■■■■ Tam by štrk neriešil, babrákom by bol pilot.
Stačilo, že Max bol širší v jednej zákrute a už striekal.
To je pravda, myslel jsem si, že Alpine bude 5 nejrychlejší, no tam je jednoznačně Williams
Dnes body nebyly, ale vůz zůstal celý. Stejná smůla na vývoj závodu jako u Yúkiho, který taky jel výborně.
Proč se správně nerozhodli?
To nevím, kamery se věnovaly Alonsovi.
Samozrejme, že máš opäť pravdu (ako vždy!) a vytrhávanie z kontextu robia iba tí druhí, nie ty! (toto bol sarkazmus - pre istotu píšem)
Vytrhávanie z kontextu = iba som skopírovali PRESNE to isté ako ten, čo to z kontextu vraj nevytrhol
vs
nie, ty nie si a si super inteligentný človek do diskusie (toto bol sarkazmus).
Jo oni se raději dívali na Alonsa, místo zajetí do boxů? To pak chápu, pro to mám porozumění
Presne tak. 15frustratov
Kamery vždycky dávají přednost bouračům.
Kamery jasně, ale proč Gasly a Alpine
Ve zdi ale nebyl Gasly, ale Tvůj Alonso.
To už nepoznáš ani svého oblíbeného jezdce, nebo mi lezeš do zelí a začínáš fandit Gaslymu?
Mě šlo jen o to proč nebodoval Gasly, takový Russell se rozhodl sám a správně
McLaren - postavili super auto, strategicky vyborne. Norris to dorucil takze OK. Piastrimu to uslo.
Redbull - toto bola mozno na dlhu dobu posledna realna sanca na GP. To nevyslo. male strategicke zavahanie - isli do boxov o kolo neskor ako mali. Lawson sa v dazdi nenasiel.
Mercedes - Pockali si na to. Russell rutina, Kimi ako jediny novacik bodoval, to mu doda sebavedomie a cervene body u Wolffa. Moze mu to uvolnit ruky do buducnosti.
Williams - potvrdil rychlost z testov, Albon parada, Sainzovi to uslo
Sauber - Hulk potvdil svoju triedu, Bortoleto to skoro dal, chybalo tusim 10 kol a mal by prve body. Sauber ma podla mna najviac podcenovanu dvojicu.
Ferrari - opat rozhodnutia na boxovom muriku plne otazok. Charles sa roztocil, Ham jazdil spolahlivo. (ale v rychlosti su asi este rezervy)
Aston - Strollovi to v dazdi zvykne ist. Alonso mal smolu.
Racing bull - Cunoda vezeral dobre, ale nakoniec nevyslo.
Alpine - neprekvapil.
Haas - Olie to doniesol do ciela, ale asi fakt len doniesol.
Ale já vážně nevím proč hned nezajel do boxů pro nové gumy. Možná špatná komunikace s týmem. Sám jsem se divil proč zůstal na trati jako v Sao Paulu.
What?!
Už chápu proč to popsal v komentu doslova jako hromadu štěrku.
Já myslím že RedBull (Max) vypadal slušně a jako jediný tam mohl něco na McLaren zkoušet, byť asi na úkor pneu, nebo to s nima prostě tak neumí. Myslím že o vítězství letos Max ještě bojovat bude.
@Puff má premium, čili 4K, chce to ať se mrkne kolik tam toho štěrku měl Gasly když projížděl. Já vidím u mě prd
Tak po shlédnutí záznamu v klidu bych to zhodnotil takto:
- ad kritika TR v McL - podle mě vše OK a šlo o zpožděnou vysílačku. Pochopil jsem to tak, že příkaz držet pozice se týkal předjíždění obou Haasů o kolo a potom jim povolili závodit. Což dává smysl.
- Nejlepší dojem na mě udělal Antonelli. Hodiny si vystřihl na správném místě, ani moc neztratil a při předjíždění na mokru v prvním závodě si počínal jako mazák.
- Dnes vyjímečné podmínky. Při normálních to vypadá na slušný náskok McL, pak možná Verstappen, a podle trati Mer a Fer. Přičemž Leclerk jasně ukázal při tom předjíždění, kdo že bude podle něj v týmu jednička.
- Velká škoda pro Cunodu i Gaslyho, body si zasloužili. Hulk a Stroll k nim přišli jak slepí k houslím.
- Haas je na tom katastrofálně.
Antonelli na mě taky zapůsobil, mělo to drive