ak to ferrari nezvladne a nebude mat aspon 2 najlepsie auto tak pre neho naozaj nema vyznam tam nadalej ostavat
lenze aku bude mat moznost? do najlepsieho sa nedostane, lebo preco by menili vitaznu zostavu a riskovali? do druheho najlepsieho sa bude pchat maxo a ak sa psychicky uplne nezlozi jazdov v strede/konci pola tak ho vacsina timov uprednostni pred leclercom, takze mu ostane tretie najlepsie auto a to si asi velmi oproti ferrari nepomoze
kazdemu zdravo zmyslajucemu človeku musi byt nad mraky jasne, že ako leclerc tak norris a verstappen patria k absolutnej š■■■■■ F1 (minimalne v tejto ere pravidiel), porazaju kvalitnych timovych kolegov, a porovnat ich je nemožne pretože jazdia v inych monopostoch…ved ten leclerc si z hamiltona sainza urobil trhaci kalendar, a to su uznavani piloti, takisto norris z riciarda, teraz tam ma oscara, ktory je megatalent od juniorskych serii a bolo jasne ze by mohol zatopit komukolvek, ale proste sem človek pride na toto forum a dočita sa že leclerc vie vlastne len naraziť do muru XD hej no tak hamilton a sainz by to asi mali zabalit ked ich rozprašil taky slaby pilot ako leclerc
Ty si skrátka primitív s chorobným komplexom z Verstappena. 
Každý kto ho pozná alebo stretol osobne, o ňom hovorí ako o super milom človeku, ktorý je úplne normálny chalan a na nič sa nehrá. Presne taký bol napríklad aj Schumacher.
dnesnym maxom, myslis toho co nabural s krvou v ociach umyselne do russella?
ja si nemyslim, ze sa velmi zmenil, skor by som povedal, ze je este zakernejsi
samozrejme, ze nerobi veci kedy vie, ze mu uz ani tatkom “podplateni” komisari nepomozu, ale stale dokaze spravit veci pri ktorych ostatni prevracaju ocami, ze co za hlupost to spravil. a ked to spravi prvy krat tak sa mu to vzdy prepecie, lebo tatko vybavil protekciu u byvalych kamosov co robia komisarov. samozrejme sa na to znesie vlna kritiky a fiabull slubi, ze nabuduce mu to uz neprejde a tak vymysli inu zakernost, ktora sa mu zas prepecie
v tomto jedinom su komisari konzistentni
v merani maxovi inym vyhodnejsim metrom 
ale také o žádné nepřipravil jeho soupeře.
Tsunoda ale nemal ani kde oberat McL o body pretoze by to znamenalo ze by dany pretek musel ist lepsie ako Verstappen vzhladom na to ze McL koncil na podium v kazdom preteku.
Myslím, že jsi zbytečně zaslepený. Dnešním Verstappenem myslím jeho schopnost extrahovat pravidelně z auta hraniční výkon, odolávat tlaku, rozumět nastavování vozu, jezdit konzistentně. Nějaký úlet nebo slabou chvilku si vybere každý pilot, ale ve srovnání s mladým a poměrně rozkolísaným Maxem máš Maxe, který vyhrál 15, resp. 19 závodů v dvou po sobě jdoucích sezónách, což jsou výkony historického významu.
precitam diskusiu, tak tu len vypisujes ako leclerc vie len burat do muru
Spomenul som to 3-4 razy a vzdy len ako reakciu na fanboya Leclerca ktory sa nevie zmierit s tym ze Norrisovi sa oplatilo byt verny jednemu timu zatial co Ferrari faili rok co rok a tak ma potrebu vypisovat ako Norris nie je zasluzeny WDC 
ja ho osobne nepoznam a tak hodnotim vylucne podla toho co robi na trati
inak aj o mnohych viacnasobnych vrahoch sa ludia vyjadrovali, ze to bol super mily clovek a dobry sused a kamarat
len vies, co z toho, ze bol dobrym susedom ked si obcas isiel niekoho zavrazdit 
maxo moze byt super kamarat, ale co z toho, ked sadne do auta tak sa mu podleju oci krvou a je v uplne inom mode
a ved aj s norrisom boli super kamosi, az dovtedy kym ho nezacal porazat 
Ale to je právě to. Nevýhoda slabého kolegy. McLaren bral řadu double, Red Bull vůbec. Podotýkám, že každý double pro McLaren znamenal také menší porci bodů pro Verstappena.
Dnešním Verstappenem myslím jeho schopnost extrahovat pravidelně z auta hraniční výkon
to neviem, kedze rb mal len 1 auto, to druhe bolo “z odpadkov co ostali”
odolávat tlaku, rozumět nastavování vozu, jezdit konzistentně.
na toto mam dost iny nazor ako ty
ako odolaval tlaku bolo vidiet pri umyselnom naraze do russella za co mal dostat niekolkopretekovy distanc
maxo vo svojej 3 sezone prehral s ricciardom, norris vo svojej 3 sezone jednoznacne porazil ovela skusenejsieho ricciarda
ale tie preteky nevyhral preto, ze sa stabilizoval, ale preto, ze dostal dominantne auto a ktomu mu rb zaistil, ze nebude mat problem s timovym kolegom.
to neviem, kedze rb mal len 1 auto, to druhe bolo “z odpadkov co ostali”
Velmi přehnané, ale když tě domyslím do důsledků, potom může být McLaren rád, že Red Bull byl takovou kombinací vozu a relativně slabého pilota, jakou byl, protože kdokoli jiný by ten titul podle tvé logiky asi bral.
A zbytek jsou zmatečné výroky, podívej se chyby, které letos dělal Lando, i ty drobné, bylo jich dost, takže Ricciardo, kterého tam motáš jako referenční faktor, s tím hodnocením nemá co dělat. Podle tvé logiky by musel být Kvjat nejlepší pilot v sestavě Red Bullu, který kdy byl, protože porazil Ricciarda (2015), který porazil Vettela (2014) a Verstappena. Tu nesmyslnost přece musíš sám cítit. BTW, Ricciardo: Shiffrinová také byla občas poražena, ale přesto je to ta lyžařka numero uno. Anebo Pogačar.
Teď prostě tě Tour urval Evenepoel, všechna čest, ale Pogačar je stále Pogačar, víš, jak to myslím.
Ako vravím, si fakt primitív s chorobným komplexom z Verstappena. Týmto si to len potvrdil.
ja tiez fandim ferrari a leclercovi a nemam potrebu vypisovat, že aky norris slaby a neviem čo a vypichavat nejaku jednu jeho chybu spred X rokov na zaklade ktorej budem tvrdit, že je to slaby pilot a pomalicky polovica startoveho pola je od neho lepsia a grcat tu na fore totalne nezmysly, to ze su tu nejaki fanboyovia je jedna vec, ale vypisovat tu podobne … no neviem ani ako to nazvať, a potom tu mudrovať a poučovať o hejte, to je už akože ina kava
ale však čo už na tomto fore ma podobnych haterov evidentne nie len leclerc, ale aj lando max a lewis, čiže rozhodne je vas tu podobnych viac

tak ako hovoris o podliati oci krvou u Verstappena tak isto sa tebe podleju oci ked vidis na F1online jeho meno alebo redbull takze si uplne rovnaky ako o nom pises
ostava len veriť, snad ferrari konečne doruči konkurencieschopny monopost, snad aspon ako sf-24 v druhej polovici sezony, nemusi byt najlepsi, staci ak bude v pozicii ze sa s nim da bojovat
každý double pro McLaren znamenal také menší porci bodů pro Verstappena.
Lenze na zabranenie double McL by musel dany kolegy v tom preteku porazit Verstappena (+ McL) aby McL zobral body…A ked ani Verstappen nevedel porazit McL v niektorych pretekoch, komu inemu by sa to uz len podarilo?
neviem čo a vypichavat nejaku jednu jeho chybu spred X rokov na zaklade ktorej budem tvrdit, že je to slaby pilot
Viackrat som to uz povedal, Verstappen, Norris, Russel a Leclerc su podla mna 4 najlepsi jazdci momentalne a za nimi su daleko vsetcia ostatni. Ja nemam potrebu a nikdy som ani nerobil to, ze pridem do diskusie a len tak z nicoho nic zacnem nadavat na Leclerca. Spomenul som ho za posledne tyzdne asi 3-4 a to vzdy ako reakciu na Nordotora ktory ma potrebu si kopnut do Norrisa v kazdej diskusii ako si nezasluzil WDC, ako by Verstappej alebo Leclerc, nebodaj este aj Sainz vyhrali uz v polke sezony, ako je Norris slaby ako Hill a do toho vytahovat konspiracie o sabotovani Piastrioho. Viac za tym nehladaj, ako som uz svatej trojke vysvetloval, ked niekto chce viest ubohu a trapnu debatu, nemam problem sa prisposobit, ked niekto chce vies normalnu debatu, budem ju viest normalne. Kazdy pretek tu spammuje vyhovorky o LiCo a neviem co vsetko ale nie je mu blbe este urazat Norrisa ze si nezasluzi WDC zatial co Leclerc bol relativne v boji o titul raz, a spravil vacsiu a hlupejsiu chybu ako Norris za celu svoju karieru. Ale bottler slaby Norris pre neho. Nic v zlom ale pozrel by som si ako by realny tlak zvladal Leclerc ked by islo do tuheho.
- necitam tu kazdu konverzaciu, ale poslednych par VC som bol v diskusii pri velkych cenach a pri kazdej jednej si tam na leclerca nakladal ze vie len vrazat do muru
- leclerc urobil vacsiu chybu vo francuzsku 2022 naposledy… je to 3 a pol roka hadam odvtedy a v realite nemal ani nahodou auto na boj o titul, staci sa pozriet na vysledky sainza v tom roku, ferrari bolo na urovni mercedesu mozno a leclerc ako jediny bojoval mimo svojej vahovej kategorie proti red bullom… ci by leclerc verstappen alebo sainz vyhrali titul v tohtorocnom mclarene… neviem neda sa to posudit ale je to mozne vsetko su to top jazdci, cize urcite to nie je nic mimo, v polke sezony urcite nie to je totalne pritiahnute za vlasy
- netvarme sa, že leclerc je jediny pilot, ktory vo svojej kariere urobil vacsiu chybu…ved len v tejto sezone ich v boji o titul urobili verstappen piastri norris neurekom, chyby patria k sportu, hamilton sa tiez vybural z P1, schumacher senna, koniec koncov aj ten lando v rusku 2021… vlani v brazilii to tiez solidne zahodil, tento rok v kanade, takisto v saudskej… max tiez urobil chyby a nie malo… to sa ako teraz budeme vracat k jednej chybe zpred 4 rokov pomaly a tvrdit na zaklade toho ze niekto nezvlada tlak a je labilny? ako sorry ale ak je toto tvoje tvrdenie, tak sa mozes akurat tak zaradit do kategorie lobotomov, ktori na zaklade par mensich chyb o landovi tvrdili, že je labilny a zloži sa a nema na boj o titul a neviem co… takze evidentne sa asi nemame o com bavit a uz tu nebudem ani reagovat na teba, nema to ziaden vyznam
Vravim, prisposobujem sa druhej strane v ramci diskusie, ked niekto ako Nordotor chce vytahovat hluposti a hejtovat Norrisa za vymyslene veci a spochybnovat jeho kvalitu, nemam problem sa znizit na jeho uroven a mozem vytahovat rovnake hluposti aby videl aka hlupost to je. Samozrejme ze kazdy robi chyby, nikto nie je dokonaly. Ale tvarit sa bez akejkolvej indikacie ze Leclerc by vyhral WDC skor ako Norris alebo ze Norris je na urovni Hilla nie je nic ine ako ubohy hate.