Oscar nadhera! Skoda, ze Russell zbabral start, v pretekovom tempe som mu daval najvacsie sance, zdolat Norrisa. U Leclerca s Alonsom som skepticky. Ale Norris zatial absolutne straca podu pod nohami.
Jedno miesto uz by sme mali a zozadu dobiedza Leclerc. Slubny zaciatok.
Mrzute je, ze sa prepadol Russell.
Presne ako som vravel, Norrisovi presne vyhovuje mat pred sebout Piastriho ktory bude utocit na Verstappena ako byt v sendvici Piastri Verstappen.
Lando to může vzít z druhé strany.
Teď je vlastně na prvním místě a ti 2 ho nemusí zajímat.
Může se chovat tak, že jede závod bez Piastriho a Verstappena.
Škoda toho Russella, jak napsal @Max_is_faster_than_you, ale takto se může Leclerc více soustředit. Určitě to pódium chce.
To je pravda a ešte mu ostáva prvá zastávka v boxe, keďže je na štandardnej stratégií.
Ale samozřejmě musí zabrat a urvat Leclerca.
Potřebujeme nového hrdinu, Russell je ňouma.
Co ten Alonso? 
Go, Charles, go!
No, zda sa, ze McLaren a Lando sa uz sustredia na to, aby komfortne ubranili P3, cim by sme mali splneny zakladny predpoklad, aby z toho bolo P4.
Dolezite bude aj to, aky dobry bude Max v race pace. Tiez nie je iste, ze Piastriho komfortne zdola, najma ak sa potvrdi trend z Kataru.
Leclerc byl vzdy podezrelej 
Zatial to vyzera celkom fajn.
Ak by bol Norris P4 a Verstappen P1 tak swapnu Piastriho a Norrisa.
Trochu možná vyhovuje to, že Piastri má aktuálně bílé = je trochu pomalejší + trochu může špuntovat (dělat to, o čem přemýšlel Max).
Ale Piastri ma aj hardy, to by mal byt zatial v nevyhode.
Snáď sa Leclercovi podarí obehnúť Landa.
Norris to dava na zbabele kuriatko a ide uplne minimum co potrebuje…
Toto bude jeden z najmenej zasluzenych MS. V tejto pozicii je len vdaka sachovaniu od Browna a Stellu
Nebyt DNF v Holandsku a DSQ vo Vegas tak je uz davno majster
Takze to ze stale sa o nieco bojuje je len a len smola Norrisa
Piastri taky bude muset zabrat. Pokud chce být mistr, tak musí být P1.