LIVE: Veľká cena Abú Zabí 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Snad dnes po 5 letech zažiju kousek štěstí. Potřeboval bych to.

1 Like

Nech to vyhrá ktokoľvek, všetci dlžíme Maxovi poďakovanie za to, že urobil z tejto sezóny, ktorá sa zdala byť úplne predvídateľná, jednu z najnepredvídateľnejších. Príjemnú zábavu.

7 Likes

Ahaaaa, Piastrimu změnili strategii, když už je out of title :smile:

1 Like

Uzime si posledny zavod sezony, snad to bude fer :slight_smile:

Hoci si akykolvek dvaja porazeni budu moct hovorit keby, keby, nech vyhra ktorykolvek z nich, bude to v poriadku a stale je to len sport.

Prijemnu zabavu vsetkym :wink:

3 Likes

Tesim sa na to - nech vyhra ten najlepsi (cize Max :wink:).

2 Likes

Hard gumy pro vítězství!! :slightly_smiling_face:

A Yuki uz samozrejme na hardoch.

Doufejme. McLaren možná bude mít problém s větším drolením předních pneumatik.

Piastri má možná právě proto tvrdé.

Ano, aj som cital clanok na The Race, podla ktoreho v takejto situacii veduci jazdec vacsinou nevyhral. Ale takto podrobne to nerozoberali, takze vdaka za toto skvele historicke okienko. :slightly_smiling_face: To je najvacsia vyhoda toho, ked je tu niekto, kto si rad pozrie historiu a napise tu o tom komentar, dozviem sa zaujimave statistiky a nemusim tomu obetovat svoje rano. :sweat_smile:

Verim, ze sa to nejako zamota. A ak nahodou nastane worst case scenario, ze to bude nezaujimava procesia, tak sa to este vzdy dozviem az po skonceni pretekov a dovtedy mozem s napatim cakat, ci sa neobjavi nejaky Liuzzi alebo Latifi (aj ked dramu sposobenu Latifim by som uz druhykrat radsej zazit nechcel). Sand sa to len nerozhodne burackou na starte, to by bolo prilis rychlo po vsetkom.

No, velmi sa tesim. Aj by som povedal, ze nech vyhra ten najlepsi, ale zase povedzme si uprimne, to by musel vyhrat Max. Tak radsej poviem, nech vyhraju ti najlepsi, rozumej najlepsi balik z jazdca a timu.

4 Likes

Podla mna do toho Norris pojde prekvapivo agresivne. Po skusenosti z Kataru sa bude bat defenzivnej strategie.

Však to je dobrá taktika.
Nechá tam bojovat Norrise s Verstappenem a pak si to vklidu dokrouží pro titul. :smiley:

Tak Piastri moze na starte vyradit Norrisa v RI a potom porazit Maxa. Ma to vo svojich rukach.

Vypinam zvuk a jde se na to.

Hm, to sa Max nejak rychlo odlepil, nebol to jumped start?

Yes, pekne Oscar!

1 Like

Myslel jsem si to taky, ale koukal jsem na to ze záznamu, ale asi ne.

Oscar vlemi pěkně, Fernando top start

Prajem to Maxovi, nech nemáme toho roku slabého majstra sveta. :slight_smile:

1 Like

Že by Lando začal působit nejistě? Oscar ho dal na tvrdých…