LIVE: Veľká cena Abú Zabí 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Norris vyhral prave kvoli chybam Piastriho a Verstappena napriek horsej spolahlivosti techniky :wink:

1 Like

Samozrejme, ze ho to s.ere. Keby ho to nesr.alo, tak by ho Jos nakopal do gul.

Nějak ty oktany synkovi do krve dostat musíš. :slightly_smiling_face:

2 Likes

To bolo skôr v dobrom, že sa teším, že aspoň niekto má ten pocit. :wink: Navyše Max takmer nikdy nesklame, takže to musí byť o to viac vzrušujúce.

Navyše, nikto mi nedrží zbraň pri hlave mu fandiť. Je pravda, že by som bol radšej keby kariéru naskladal inak, aj teraz. Povedzme keby na sklonku kaiéry viac bol v tej Amerike, kde šanca vyhrať je vyššia a celkom tam svoju kairéru rozšíril aj taký Sato. Nie je to síce objektívne športovo hodnotnejšie, ale z hľadiska športového fandenia určite psychicky znesiteľnejšie.
Teraz je to čosi také, ako keby - a toto brať len ako prirovnanie, osobnú skúsenosť chvalabohu nemám - po rozvode manželka ešte 7 rokov bola v dome single, varila, občas sa usmiala, ani hádky by neboli, len už bez intímnosti, bez detí aj nádeje, že nejaké budú. Také, že ako fajn, ale aký to má zmysel?
Možno sa to v 2026 zmení, ale čo si budeme hovoriť, už je tam zo 5 lepších borcov, predstava že nikto z nich nebude mať aspoň tak dobré auto? Utópia.

1 Like

Stroll dostal 5s za waving při obraně.

Kdo? :open_mouth: - už to napsal Puff

Dostal, spadl za body.

nech ho diskvalifikuju je mi to uz aj tak jedno :smiley: dneska odjazdil dalšie skvele preteky zatial co hamilton bojoval o hole body a aj to vdaka tomu, že mu ferrari vymyslelo skvelu strategiu, po prečítaní tohoto fora však stale vidim, že sa tu najdu primitivne mozgy ktore sa aj dnes budu vracat k jednym pretekom zpred 3 a pol roka a na zaklade nich tvrdit, že leclerc je slaby jazdec, čiže bohužial takymto dutym hlavam sa nezavdaci nikdy xd

1 Like

Alonso zase ukazal jak si umí rozvrhnout tempo a dokáže držet soupeře na jednu vteřinu přestože má v zásobě větší tempo. Moc silná vlastnost.

Jinak Stroll to dostal za něco se Sainzem. Ale neukazovali to.

2 Likes

@Jos_Is_Back necháš Maxa na pumpe?

3 Likes

Inak prečo sa porušil u toho obiehania predcedens z 2024 COTA Max vs Lando???

Tak samozřejmě že ho to mrzí. Je to sportovec. Úspěchy jsou jeho živnost. Koho by to v této situaci nemrzelo, hm? Hamiltona? Nebo nějaké jiné jméno?

2 Likes

U Strolla svití P10

2 Likes

Myslel som praveho Josa! :grinning:

Ja už tieto hlavy neriešim

v boji o titul je jedno ci prehras o bod, alebo o 50

dokonalu sezonu nema nikto, len vacsina maxikovcov tvrdi, ze on chyby nerobi, ale tutu sezonu ich spravil dost a to mal luxus toho, ze mu timovy kolega nekradol body
ono boj o titul by bol iny ak by v mclarene tiez mali v druhom aute liama cunodu ktory by ani raz neukradol kolegovi body :slight_smile:

1 Like

Aha, Bearman též, tak proto nakonec 10 místo. Byl 9.

2 Likes

Ten preistotu do AD ani nešiel :stuck_out_tongue: