Musí sa. Ale tu nemajú prísť okrem paliva na čo… plank pochybujem
ten swap nemal ziadny vplyv, keby neurobili vtedy tak by ho urobili dnes
Odjazdil skvelu sezonu. Uzasny priklad dlhovekosti v sporte a je skvele, aky zapal ma po vsetkych tych rokoch.
To je pravda, ale druhy najslabsi majster po Hamikovi.
Jako co si budem, tohle nedat by byl docela malér a Landa (a každého jezdce) by to muselo poznamenat. Pro něj byl kritický minulý víkend, který se mu podařilo zvládnout a nejen ty body za Kimiho chybu, ale i ty, co najel ve sprintu na Maxe mají cenu zlata. No, bude se mi dnes hezky spát
.
kedy budu oficialne vysledky? s peciatkou?
Dnes som pozeral sám, malý sa bol kočíkovať s maminou. Ale prišli domov pred koncom VC, takže záverečné kolo malý videl. Rád sleduje formule. 
Gratulácia Landovi. Bola to pekná a nakoniec aj vyrovnaná sezóna, aspoň na prvý pohľad, ale aj trochu zvláštna.
Po pár prvých závodoch som Landa odpisoval, ale nakoniec to skončilo súbojom s Piastrim a dokonca aj Maxom. Každý z nich mal svoje silné aj slabé momenty, ale myslim, že Lando si to nakoniec zaslúži najviac z nich.
Hlavne som ale rád, že je to jazdec McLarenu. Je zaujímavé akými výraznými protipólmi sú oba tímy. Na jednej strane McLaren s ich papájovými pravidlami a niekedy možno až prehnanou snahou o férovosť voči obom jazdcom. A na druhej RB s Maxom. Hoci rešpektujem a obdivujem mnohé ich jazdecké aj konštruktérske úspechy, také veci ako v Španielsku s Maxom (alebo aj v minulosti) alebo aj teraz s Tsunodom, proste záležitosti na hranici športovosti a možno aj za ňou, jednoducho tomu fandiť je veľmi ťažké.
Math isn’t mathing
Nenávisť je silné slovo. Tvrdá rivalita s rešpektom znie lepšie.
Zapaľujte sviečky. Pochmúrna zima s Lando-titulom sa začína.
Nebyť favorizácie tímu, tak s toľkými chybami by nikdy majster nebol.
Piastrimu ne, ale myslel jsem to výše vzhledem k Maxovi. (Takže jsme se tam trochu nepochopili.) Ale ano, nakonec si Brown bude připíjet papájovým šampaňským.
Nedělá, si blázen? FIA nechce komplikace. Proto Ferrari i Aston jeli s plankem dole a buncali o 106 
Nadějný chlapec, musí se to v něm povzbuzovat odmalička
.
Nuda zavod, škoda, že to něco neoživilo. Lando jel co potřeboval a nakonec to má, sice o fous, ale má. Gratulace.
Pozri sa na rivalitu Nadala s Federerom.
A neříkejte, že to Verstappena nese*r, protože se netváří úplně spokojeně.
Za co dostal pentli že se propadl za body?