LIVE: VC Veľkej Británie 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

az take subjektivne to nie je. V prvom rade si netreba zamienat popularitu s kvalitou. Aj ten tebou spomenuty Elan mal svoje dejiny, historicky kontext a ludi, ktori v tom kontexte tvorili. Ma to svoje priciny preco jedna cast tvorby je hodnotena vysoko ina je hodnotena nizko. Ty to tu prezentujes ako nejaku nahodu a subjetivny pocit. Nazor, ze nejakemu nahodnemu tajtrlikovi sa zrazu podari spravit spolocensky vyznamny umelecky kus je vyslovene naivny.

Landa podľa mňa robil/robí oveľa lepšiu hudbu ako Lil Wayne.

To jsou přípravy na Silvestrovské vtipy?:slightly_smiling_face:

Z môjho pohľadu a skúsenosti ani ne. :slightly_smiling_face: Mám rád väčšinu Landových skladieb (melódie aj texty) a v pomyselnom rebríčku je u mňa vyššie ako Lil Wayne. Čo sa týka rapu, tak si radšej vypočujem Eminema, Busta Rhymes, Juice WRLD, DMX, Jay-Z alebo Kontrafakt ako Lil Waynea.

Velmi dobry vyber. :+1:

2 Likes

Každý máme osobní preference a podle toho bereme, kdo dělá lepší hudbu. Ale třeba by mě nenapadlo tvrdit, že Landa dělá lepší hudbu, než Lil :slightly_smiling_face:

Je pravda, že sú to úplne iné hudobné štýly, ale Lil Wayneovi som okrem pár skladieb skrátka neprišiel na chuť, kdežto Landu si vždy rád znova vypočujem. :slightly_smiling_face:

1 Like