az take subjektivne to nie je. V prvom rade si netreba zamienat popularitu s kvalitou. Aj ten tebou spomenuty Elan mal svoje dejiny, historicky kontext a ludi, ktori v tom kontexte tvorili. Ma to svoje priciny preco jedna cast tvorby je hodnotena vysoko ina je hodnotena nizko. Ty to tu prezentujes ako nejaku nahodu a subjetivny pocit. Nazor, ze nejakemu nahodnemu tajtrlikovi sa zrazu podari spravit spolocensky vyznamny umelecky kus je vyslovene naivny.
Landa podľa mňa robil/robí oveľa lepšiu hudbu ako Lil Wayne.
To jsou přípravy na Silvestrovské vtipy?
Z môjho pohľadu a skúsenosti ani ne. Mám rád väčšinu Landových skladieb (melódie aj texty) a v pomyselnom rebríčku je u mňa vyššie ako Lil Wayne. Čo sa týka rapu, tak si radšej vypočujem Eminema, Busta Rhymes, Juice WRLD, DMX, Jay-Z alebo Kontrafakt ako Lil Waynea.
Velmi dobry vyber.
2 Likes
Každý máme osobní preference a podle toho bereme, kdo dělá lepší hudbu. Ale třeba by mě nenapadlo tvrdit, že Landa dělá lepší hudbu, než Lil
Je pravda, že sú to úplne iné hudobné štýly, ale Lil Wayneovi som okrem pár skladieb skrátka neprišiel na chuť, kdežto Landu si vždy rád znova vypočujem.
1 Like