To nevím, nezkoumal jsem to, zaměřím se na to v Maďarsku
Co tohle je? To uměla vytvořit moje první 486 né dobrý 🫡
-
Vasseur se nijak nesnažil udržet Enrica Cardileho poté, co ten dostal nabídku od Aston Martinu. Ferrari neudělalo nic pro to, aby si Cardileho udrželo, jen načasování je poněkud nežádoucí.
-
V posledních týdnech byl Enrico Cardile již odstaven na vedlejší kolej. Například přání změnit dlouhodobě zavěšení kol nevzešlo od Cardileho, ale od jiných lidí. A nezapomínejme, že Loïc Serra, který je na “zahradě”, už pravděpodobně nějaké informace podstrčil.
-
Je pravděpodobné, že se brzy objeví důležité jméno, protože redakce časopisu
@formu1a__uno
na něm pracuje. Prozatím však nemáme žádné další informace. -
Od Vasseurova příchodu do Ferrari došlo v Maranellu k velkému pohybu. Vasseur chce čerpat zkušenosti zvenčí. Ještě nikdy nebylo tolik pohybu jak uvnitř, tak vně společnosti.
-
Očekává se, že Ferrari v Budapešti znovu použije barcelonský paket. Trať by měla dát méně vyniknout problémům s odskakováním.
Tak těch vykopávek tady už bylo dost, ne? Myslel jsem si, že sem zavedu něco novějšího…chillstep, house, deep house, downtempo…prostě nějakou elektroniku…
Konečně nějakej popík. To už jsem dlouho neslyšel, akorát je to strašně známé.
Tohle je pár dní venku…
Já ti dám vykopávky mladej
Né, dobře si nám rozšířil hudební obzory, zkusím to na dobrou noc
Nedával jsi to sem už?
Myslím, že už jsem to někdy slyšel.
Ano dával. Giddens je obdivuhodná zpěvačka.
Tak alepoň něco si pamatuju.
Tam je snad všechno
Mimochodem Dean Reed byl snad jediný kapitalista, který emigroval z Ameriky na východ.
A tady máš trochu jinou snídani.
Jo v pohodě, chtělo to jen čerstvej vítr. Ten poslední popík jsem možná trochu přehnal…
Reed tady byl pracovne.