LIVE: VC Veľkej Británie 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

To nevím, nezkoumal jsem to, zaměřím se na to v Maďarsku :grinning:

Anebo trainspotting, kam až může zajít nezřízení užívání drog, počínaje marihuany :grin:

Chce to trošku chill…

:pray:

1 Like

:hushed: Co tohle je? To uměla vytvořit moje první 486 :grin: né dobrý 🫡

• Vasseur se nijak nesnažil udržet Enrica Cardileho poté, co ten dostal nabídku od Aston Martinu. Ferrari neudělalo nic pro to, aby si Cardileho udrželo, jen načasování je poněkud nežádoucí.

• V posledních týdnech byl Enrico Cardile již odstaven na vedlejší kolej. Například přání změnit dlouhodobě zavěšení kol nevzešlo od Cardileho, ale od jiných lidí. A nezapomínejme, že Loïc Serra, který je na “zahradě”, už pravděpodobně nějaké informace podstrčil.

• Je pravděpodobné, že se brzy objeví důležité jméno, protože redakce časopisu
    @formu1a__uno
    na něm pracuje. Prozatím však nemáme žádné další informace.

• Od Vasseurova příchodu do Ferrari došlo v Maranellu k velkému pohybu. Vasseur chce čerpat zkušenosti zvenčí. Ještě nikdy nebylo tolik pohybu jak uvnitř, tak vně společnosti.

• Očekává se, že Ferrari v Budapešti znovu použije barcelonský paket. Trať by měla dát méně vyniknout problémům s odskakováním.

1 Like

Tak těch vykopávek tady už bylo dost, ne? Myslel jsem si, že sem zavedu něco novějšího…chillstep, house, deep house, downtempo…prostě nějakou elektroniku… :smiley:

To je hrozný hoši. Musím vám poslat pořádný songy…

3 Likes

Konečně nějakej popík. :laughing: To už jsem dlouho neslyšel, akorát je to strašně známé.
Tohle je pár dní venku… :sweat_smile:

Já ti dám vykopávky mladej :rofl:
Né, dobře si nám rozšířil hudební obzory, zkusím to na dobrou noc

1 Like

Čučkaři, copak to tady musí pořádně rozhýbat country? :grin:

1 Like

Tohle se stane, když máš 2 silné jezdce.

Nedával jsi to sem už?
Myslím, že už jsem to někdy slyšel.

Dobrej nášup Ferdo :cowboy_hat_face:

1 Like

Ano dával. Giddens je obdivuhodná zpěvačka.

Tak alepoň něco si pamatuju. :slight_smile:

2 Likes

Něco spešl pro Tebe.

:hushed: Tam je snad všechno

Mimochodem Dean Reed byl snad jediný kapitalista, který emigroval z Ameriky na východ.
A tady máš trochu jinou snídani.

Jo v pohodě, chtělo to jen čerstvej vítr. :stuck_out_tongue_winking_eye: Ten poslední popík jsem možná trochu přehnal… :laughing:

Reed tady byl pracovne.