LIVE: VC Veľkej Británie 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Ale ja som tam napísal, že dneska Ferrari dodrbalo celý závod a oni si príliš negatívný a znepokojuješ tú ľudí. Toto je extrém.

faktofob ​

4 Likes

Doporučuju týden nebo dva v Itálii, obrázek si uděláš sám :smiley:

Však jsi četl to s tím Neweym ne? Že se na to moc netváří, protože si myslí, že jsou nejlepší.

Spíš nechápu, jak může od prvního okamžiku fungovat žlutá nebo bílá pneu lépe než červená…
Od 8-10 kola+ bych to chápal, ale tohle byla zase jednou tragická práce od Pirelli. :slight_smile:

Strukturálně je to paušalizující výrok. Ale já mám kolegyni, která v Itálii strávila několik let (kromě jiného umí plynně italsky, naučila se to tam) a jednou jsem se jí explicitně zeptal, zda Italové jsou opravdu taková nátura, jak se říká, a zda Ferrari je pro ně druhé náboženství. Potvrdila mi jedno i druhé a na konto prvního mi řekla, že to si ani neumím představit. Podotýkám, že v té Itálii pracovala.

2 Likes

Nemachroval jsi tu jednou, jak pracuješ s daty a jsi pomalu data analytik? Pak nechápu, že nevíš, co je to a co vyjadřuje/znázorňuje “boxplot” (krabičkový graf) a zjišťuješ to teprve tady… :thinking:

2 Likes

Ked si to tak zoberies a odmyslis si eru Schumachera (pocas ktorej tam nebol jeden klucovy Talian, ale riadili to neTaliani) a post-eru tejto ery (roky 07 a 08) kedy to tam bolo este nastavene dobre, tak Ferrari je ma dokopy 8 konstrukterskych titulov a posledny z roku 1983.

Williams ma 9 titulov, Mercedes s McLarenom 8, Lotus 7, Red Bull 6. Takze Ferrari bez titulov za Schumiho a kratko po nom je uplna bieda vzhladom na to, ze RB s Mercedesom funguju par rokov oproti nim.

No ona červená byla lepší jen v prvním kole, potom byla nastejno a pak rychle odešla. Byla to hlavně práce pilotů za těch podmínek

1 Like

Itálii neznám, ale kolikrát mi napadlo, že právě kvůli postavení Ferrari v Itálii jsou tam jakékoli personální změny těžší než v jiných týmech. Lidi jsou na sebe navázaní a výměnou jednoho se jich začne cítit ohrožených x dalších s tím, že ztráta místa právě v tomhle týmu není “jít se poptat jinam”, ale i ztráta velké prestiže. Proto to možná vyvolává větší nevoli, než by bylo záhodno. Ale to jenom hádám.

1 Like

Když děda žil, tak jsem mu nastavil na mobilu čas nebo jsem mu změnil vyzvánění.
Myslel si, že jsem technologickej génius.

To jsou ti dnešní ajťáci, přesně jak říká Ferda.

1 Like

To se tak stává, že datový analytik nezná grafy a rozdíl mezi medianem a průměrem. Každý nemůže být dobrý ve svém oboru :smiley:

1 Like

F1 by se měla vrátit k 13" pneumatikám. 2020, 2021
Ty byly perfektní. Nejlepší pneumatiky.

Ano pracujem s datami, a prave preto sa pytam, lebo bez dodatocneho info z toho obrazku nikto nevie, co znamena ta cierna ciarka v strede, podla ktorej su piloti zoradeni. Priemer to evidentne nie je.

Takze toto bol z tvojej strany velmi zufaly pokus. Zastupujes v Hogra v pokuse o narusenie fajn diskusie vo vlakne?

2 Likes

nie 13 už nebudú škoda, ale však 15 by mohli dať. Nechápem koho napadlo dať cestné GT3 18ky

Nejlepší pneu byly 12, 13. Jen týmy nebyly úplně pro :smiley:

1 Like

@PUFF nábor do MERC fanklubu stále je?

Doteraz si googlil co je median?

Btw hned prva moja reakcia bola, ci je to median:

Chudacikovia dvaja. :clown_face:

Na to, ze nie som dobry vo svojom obore, tak mam popici plat. Lepsie ako robit na HR za priemerku, no nie? :joy:

2 Likes

Samozřejmě jsi vítaný, ale není to lehké. Všude tlak a hate.
Jako vstupní poplatek musíš přivést Leclerca. :slight_smile:

Ja by som Toto fakt nejako ho vyjednám.