LIVE: VC Veľkej Británie 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Neviem, ale racionalne to nema ako ospravedlniť, bola to proste chyba, ktora ich stala minimalne 15 sekund čisteho času.

2 Likes

takze dalsi rok sme rivali, hovoris? :smiley:

Kým bude konečné poradie správne ako včera po Q tak ja som za každú srandu :rofl::kissing_heart:

1 Like

dokaz, ze len auto, ani pilot samotny nestacia … chce to pospajat vsetko dokopy

6 Likes

ved ty pockaj, raz to Ferrko podpise aj George :smiley:

Pekne zhrnuté, ale raz sa to hádam naučia :smiley:

9 Likes

nj, z papayovej je nova cervena

Ak bude mat Hamilton vitazne auto, bude vyhravat a dominovat. Bez ohladu na Leclerca. To mu musim uznat bez ohladu na to, ako ho velmi nemam rad.

3 Likes

Potom si kúpim červené tričko :rofl: ale až keď budú jazdiť na titul :wink: Môže kľudne prelomiť tu kliadbu ako kedysi Schumi…nech sa cíti slobodne ale najprv treba splatiť dlh Mercedesu a ■■■■■■ titul tam :kissing_heart::rofl:

2 Likes

Inežnýr se ptal Landa, jestli chce softy nebo medium? řekl softy. Stejně se ptali Piastriho a ten hned řekli, že medium is best option

3 Likes

vies, ja keby som nechodil na toto forum tak neviem o milion veciach, ktore tu odbornici vidia…

keby im to vyslo a ziskali by tym, tak by tu zas ludia pisali opak.

Keď bude mať víťazné auto bude dominovať ktokoľvek z asi top 6 jazdcov

Ja mám pocit, že čo piastri tratí na pneu managemente a skúsenostiach získava na pretekárskom ume :smiley: Alebo opačne čo lando získa na rýchlosti, stratí na zlej voľbe

2 Likes

To je prirodzený proces! Lando Ma najazdené v takomto aute proste viac.

Musí menej tlačiť lebo je v predu a lebo už vyhral…

To je presne to čo som roky ja tvrdila len inde…

To nie je nedostatok schopnosti len príležitosti sa to naučiť :wink:

Sú veci čo nepreskocis a dajú sa naučiť len tým, že tam si a urobíš aj blbosť

Zbehnem to celkom rychlo
Konecne zavod ktory po dlhej dobe stal naozaj zato
Russel: suboje z hamiltonom to bola teda parada sledovat ale velka smola na odstupenie koment(fck) idealny
Norris: sa toho teda na premenlivych teda ozaj nebal socci uz asi zabudol ale jazda fajn cakal som ale ze sa bude dotahovat na zaver zavodu pre mna prekvapenie ze to bolo naopak
Verstappen: velke prekvapenie pre mna ako sa za premenlivych dos trapil z prvej 5 asi najviac a stracal celkom dost zaver mal brutalny k uplnemu idealu chybalo podla mna tak 3-4 kola a zjedol by aj hamiltona
Hamilto: aj ked ho nemam rad dneska siel ako drak klobuk dole spravil vsetko presne ako mal ani na chvilu nezavahal v premenlivych je ako ryba vo vode dneska bezchybny
Ferrari : tento tim to je uz normalne parodia na spravne rozhodnutia stale tu len citam pred sezonou ferrari bude mat silne auto tento rok to dame sorry ale tento skor uverim ze sampionat vyhra haas ako tato banda amaterov z maranella nazaj ostuda co predvadzaju posledne roky hamba!!!
Mclearen: tu by som poprosil pana stellu a toho krpateho pupkateho s velkou hubou aby sa naozaj zacali sustredit sami na seba naucili sa robit 2ty pitt stop a nehrali v zakulisi medialne hry lebo to co oni dokazu posrat je teda neuveritelne tak strasne kixi ze az sa rozum zastavuje nie je zavod kedy by to aspon jednemu uplne neposrali !!
Red bull: strategia pereza mamma mia to bol ozaj zly vtip kazdy vedel ze prva prehanka potrva kratko a oni vymyslia genialitu ala ferrari 🫣 v pripade maxa vysla pekne prvy z predu na inter sa ukazalo ako genialny tah skoda ze nemali na koniec este na sklade zlte pre maxa co uz
Mercedes pekne sledovat ako sa chalani konecne mohli tesit za tvrdu robotu ktoru odvadzaju lebo posledne velke ceny sa teda mercedes neskutocne dviha do buduceho roka to bude uz ina pesnicka nie ako posledne 2a pol roka bude treba na nich davat obrovsky pozor
Skoda toho aspon pre mna teatralneho konca pripadal som si ako keby prisiem ufonec a vsetko sa uz bude tocit okolo neho hold toto ja nemusim

3 Likes

Máš pravdu v tom, že na boxové zídce to není snadné.

Ale dneska se McLarenu podařilo prokaučovat průběžnou P1/P2, navíc s oběma piloty + v tak rychlém autu. Prostor pro kritiku tu je.

Lando udělal několik menších chyb, ale základem byla strategická rozvaha a tady Red Bull, byť jen s Verstappenem, trefil optimální okamžiky na přezutí.

1 Like

1 Like

Skoro všechno už bylo řečeno snad až na jednu připomínku - všichni jezdci vepředu (a snad i ti ostatní) se chovali na trati úplně vzorně :smile: ! Ona nějaká ta bouřka občas nezaškodí a vyčistí ovzduší.

7 Likes

To si vydedukoval ako ze mal kliku? :joy: ty mas snad vestecku gulu pán odbornik :joy::clown_face: Tralalalalaaaaa

2 Likes

ale kde, Mercedesy isli do boxov v tom istom kole ako Norris. - hejtuje ich tu niekto za to?
Hamilton potom dobiehal Norrisa, ocividne bol rychlejsi.
Dalsi pitstop dali Norrisovi o kolo neskor ako Hamiltonovi, ale trval 4.5 s. Keby Norris neprebrzdil v boxoch a dali to za 2s, vysiel by tesne pred Hamiltonom.
Nikto by nemusel mudrovat o strategickom faily…