Ferrari uz zazili 20 rokov bez titulu, tak si to zopakuju znova no co uz.
Mercedes to ale dokazal, cize sa to dalo…
Ano, Max siel v idealnom kole, o kolo skor nez Lando a ziskal tym par sekund aj pozicii…
Kua ten Eisele tecie z Hamiltona jak stara Tatramatka…
Sainz by mal prestat vymyslat jak Betka s p*cku a podpisat sa Wolffovi na papier… Snad ozaj nedufa, ze Audi bude lepsie
Tam podepíše Max
A kto bol lepší ? Nikto v 2022 napríklad
A nie je dodnes.
Len oni a McLaren Maju 2 pilotov aj aké také auto
Budúci rok mi bude LH úplne jedno
A po ďalšie toho sa práve trochu “bojím” či to bude pre neho dobre nie toho čo píšeš
no, takze ten STRATEGICKY FAIL Mclarenu, o ktorom sa tu mudruje, bol rozdiel 1 kolo v pitstope. Lebo to je take jednoduche odhadnut v premenlivych podmienkach, presne na kolo, ked vedies zavod…boze boze
Prosím ťa ten je navždy Redbulak len aspoň férový
A sainz súhlasím aj keby na rok
To je prece tahak pristi sezony, jak se nemuzes tesit, HAM to zvladne Ferrari ho potrebuje.
viac nez redbullak je to milovnik senzacii, teraz sa v jednej kupe
Ano boze, ak si asi jediny co ten fail nevidi, tak zbytocne preukazovat faktami/datami.
Teoreticky mohli mat double, prakticky urcite dvojite podium, no nezvladli to ako ostatni a skoncili 3., 4.
Ostatni to akosi povacsine zvladnu a mclaren nie… A nebolo to iba 1 kolo, spravili to 2x ze netrafili idealny cas a navyse Oscara tam nechali lebo sa bali, ze strati 3 sekundy cakanim za Landom…
Nemam slov. Dakujem.
Inak poruchu u Russella evidoval Mercedes údajne už pred príchodom dažďa a ešte im do toho urval dážď tak nevedeli reagovať.
Podľa všetkého ho nechali ísť kým nevideli príliš veľké riziko pre auto…a nakoľko aj pre zmeny strácal a začínal strácať ešte viac rozhodli sa ho stiahnuť. Zdalo sa to ako lepšie rozhodnutie keďže o titul im nejde a bol mimo víťazstvá a nepredpokladali ,že by dokázal s týmto reálne sa niekam posunúť.
nechapem co brown mlel o tom, ze by boli moc pri sebe, to sa boji o landove manevre ci co?
Veď ok…me to je dosť jedno…stačí mi ak Mercedes bude o priečku vyššie a ja vidím skôr šancu u nich a McLarenu ale OK
Strategicky fail boli okrem ineho aj zle zvolene gumy. Mal k dispozicii vsetky a napriek tomu dali ojazdene cervene
Podle me Red Bull lehce podcenili, skoda, zavod trva do posledniho kola, clovek se porad uci.