zrovna v tejto situacii je kazdy zapaleny kvoli Norris vs Verstappen suboju, mi pride ze Russellovo vitazstvo je tak trosku v tieni tejto udalosti.
To je vše, co dokážeš vyplodit? Ubohost, stejně, jako tvoje existence
Uprimne, ja ani moc nechapem, co pises. Nevidim v tvojom prispevku ziadnu logicku strukturu, len take nicim nepodlozene zlata.niny. Nehnevaj sa, ale posobis ako niekto, komu rupli nervy a kto znacne posilneny alkoholom vypusta paru.
Co su to za tvrdenia typu “Lando nema gu.le na boj s Maxom?” Odhliadnuc od mimoriadne biednej urovne vyjadrovania, ked si pozriem len obsahovu stranku veci, kto potom tie “gu.le” ma? Russell, ktory sa vcera vozil 15 sekund za Verstappenom?
Tvaris sa, ako keby Russell nemal prilezitosti, hoci Mercedes v rokoch 2022 a aj 2023 Mclaren v PK komfortne rozdrtil. Tak co je tvoj point? Ze Norris sa vozi v dominantnom aute, kym Russell sa teperi v sr.ote? Nebud smiesna. Ze je Norris jazdecky o level vyssie ako Russell vidi uplne kazdy, kto nie je zaslepeny.
O Verstappenovi rozpravas, ako sa zosypal, hoci Russell, ktoreho vykreslujes ako toho vyzreteho, urobil tych chyb za posledne roky x-nasobne viac, nez Verstappen. A to mal Verstappen tuto sezonu (ale aj v roku 2022) vela ostrych subojov, takze hrat to na to, ako sa pod tlakom zakazdym zosype, moze len niekto, kto jeho vykony nevie komplexne posudzovat.
Na dalsie body ani nebudem reagovat, to nie su relevantne tvrdenia, ale len hystericke vystupy a taka diskusia ma nebavi.
Iste ako povieš
To je naša kiks😃
Ved si tu ty prva zacala vytahovat Russella…aj ked clanok s nim nesuvisi…vecne tu s nim traposis uz naozaj