Bobe, Založ téma na TdF.
Pogacar vyhraje.
No, muzes mas to tam
Úplně stejně, kdyby místo Russella byl Hamilton, tak by ses radoval úplně stejně, z té “náhody”
O akom “luxuse” tu prosim hovoris?
Odkedy je Russell v Mercedese, tak mal vacsinu casu podstatne lepsiu techniku ako Norris. Aj tento rok je rozdiel medzi Mclarenom a Mercedesom minimalny. Takeho Piastriho Mercedesy porazat dokazu o rozdiel sa stara Norris, lebo je jazdecky na vybornej urovni.
A chyby robi Russell minimalne uplne rovnako, naposledy cez vikend v Kanade. Ze su Norris s Verstappenom momentalne jazdecky na inej urovni, ako zvysok sveta, je uplne evidentne, tak sa nesnaz Russella davat na ich uroven, len za to, ze pozbieral jedno stastne vitazstvo a la Kovalainen v Madarsku 2008.
Vubec ti nerozumim.
To jsou ještě ty křeče ze závodu
Myslim ze se nedival
Co se ti na tom zdá za křeče ty šášo? Já jen říkám, že tak jak vyhrál Russell, díky incidentu na prvních dvou místech, kdy dojel první. Tak kdyby byl na tom místě Hamilton, tak má úplně stejnou radost.
Tak u Norrise to bylo asi tak že oni si ten trest po zajetí do pitu nejprve odbyli, pak až auto zkontrolovali a skončili.
On myslel svoje z Alonsa
Třeba tady to, koukám, že věk u vás nekorensponduje s vyspělostí
Ma mentalne problemy chudacik, tazky vikend. Alonso zasa v prdeli, predposledny a za Strollom, do toho sa ho dotkol Tsunoda svojim neuvazenym komentom ohladne r3tardov… Je taky podrazdenejsi, Situs mu asi davno neposlal ruze. Na mladeho citliveho muza je to vela
A malo by mi to vadiť ? Prečo ?
On urobil maximum s tým čo mal v rukách …ti pred ním nie, chybovali a pa.
Pointa teda je, že ?
A skús aspoň čítať …v Tom víťazstve ide omnoho o viac ako o trofej
Podľa mňa to vie úplne presne …on urobil dobre všetko. Tí dvaja nie
Ty si na nejakých liekoch čo narúšajú percepciu reality ?
Alebo ozaj ho tak neznášaš, že trepeš 5 cez 9 ?
Mal lepšiu techniku ako Lando ?
1 rok? Aj to nie celý ?
Minulý rok ani tento rozhodne nie ! A nikdy nemal auto čo by bolo niekde najrýchlejšie …Lando ano.
Ak niekto mal technologickú výhodu s tým že navyše mohol len prekvapiť a nemusel nič tak George to nie je.
Stačí trošku tlaku a Lando rupe úplne pravidelne …len tak menej nápadne. Včera narobil chýb az dost a Sam !
Takze to čo Lando ? V takom aute čo môže bojovať s Maxom dá kedykoľvek.
Lando je jazdecký niekde inde ?
Dnes máš humorné okienko !
Lando nemá na Maxa gule a keď raz mal skončilo to takto ! Lando sa naprie, nedá si poradiť, sám seba vyhodil z koncentrácie …
A Presral nejedno víťazstvo …
Lando nemá nič ! Čo by George nemal …NIČ ! OKREM lepšieho PR.
A Max krásne ukázal, že stačí troška neistoty a je presne taký aký bol vždy.
A tie drísty o driver of the day napríklad poslednej VC sú toho ukážka ako Lando je len miláčik publika a prejde mu všetko.
Stále sa tvárime, že on nemusí ALE MOZE a George niečo musí ! Ale v lepšej pozícii je Lando ! A on už musí vyhrávať ! Auto už na to mal niekoľko krát ! Ešte aj Charles s Ferrari také šance premieňali !
V Kanade ? Russell nemal auto na Win ! Lando ho mal X krát a vidíš koľko má ?
Nejako stále menej…
Ďalší komentár to nepotrebuje !
A je jedno ako k nim došlo ! Russell svoju prácu urobil, Lando nie !
Ano, ale výhra je v tomto případě přesto “luck” faktor. Nikdo mu ji nebere, dokonce mu ji přeji, ale kromě jiného podobné prověrce jako MV/LN Russell nečelil. Fakticky měl poměrně klidný závod.
Ale i to patří k F1.
A ?
Znova a pýtam čo je problém.
Tvrdiť že si ho nezaslúžil ako mnohí ? Lebo ?
Prečo ten Luck nemal Charles, Carlos, Oscar ani Lewis ? Lebo tam neboli a kazdi niečo posral
V Brazílii bol jasne najlepší a win si vybojoval aj tak počúvam drísty
On keby prešiel Maxa, Lewisa, Fernanda aj Landa v 1 závode tak počúvam dodnes
Niečo by sa našlo prečo je určite horší ako všetci okrem Searganta a v Mercedese sedí len tak a ako pôjde kôli Maxovi a drísty
kiks, ja som napr rad, ze russell aj mercedes maju win. si aj ty?
Ja som rada.
A pre úplne iné veci ako zárez že je tam druhý win, či trofej …vidím úplne iný obrázok veci.
Mne len vadí,že tu každý má večne len hlúpe keci
Ach, zase to slovo “drísty”. Russell odjel klidný a čistý závod, z monopostu dostal reálné maximum, to mu nikdo soudný nebere a je v pořádku to ocenit. Víc udělat nemohl. Ale jeho výhra byla podmíněná okolnostmi, z tohoto hlediska “lucky”. Není první ani poslední, komu se něco takového poštěstilo, včetně velkých jmen, takže z mé strany je pouze o konstatování faktu, nikoli hodnotící verdikt.