Máme nejrychlejší kolo, to je bod obratu
ja som dal sainzovi hlas, jazdil si neviditelne konzistentne a dorucil
Stálo ho to 11/12 místo po odstouepní Norrise. Bohužel, zasekl se potom a s tím umírajícím motorem (6GP odjetých), to moc jinak nešlo
Možná už ho dohání věk. Nebylo by to nic divného.
Prasa sa zas ukazalo.
Nakonec hezká GP, nemělo to chybu! Tohle se občas stane, když soupeří dvě auta srovnatelné rychlosti. Aspoň nebyla nuda a George taky zase úspěch potřebuje po delším zpochybňování.
Jaký zase výmluvy? Kdybych chtěl rejpat, tak bych napsal, že se naopak aktivovali hejteři
Motor vyjetej do mrtě.
No, když AM nebyl tak mizenrej, tak výkonnostně Alo držel klaiscky, není to tak dávno, třeba v Kanadě bez problémů, takže tím to nebude
Norris mu dal pekne, pro me dnesni hero of the day, to je presne co musi delat, krasne vystoupil z komfortu a priste zas, nejde po dobrem tak vycrashovat. Zni to divne, NOR by tim mel ziskat velkou porci sebevedomi.
Však realně si jediný hater tady ty
Ale jako mě to vlastně překvapilo, že ho Alonso dal, takže good job.
Hm cakal som, ze Norris a Verstappen si tu vzajomnu koliziu posetria do vyhrotenejsej casti sezony, ale k tvrdemu suboju o vitazstvo to asi patri. Som zvedavy, ako dlho im vydrzi kamaratstvo.
Skoda, ze sme prisli o suboj v poslednych kolach, podla mna by to dal Norris, ale to je jedno. Stalo sa a aj tak som nemohol pozerat.
Gratulacia Russellovi, ked mali Norris a Verstappen posledne vikendy tolko tesnych subojov, tak sa crtalo, ze byt za nimi treti mote priniest ovocie.
Piastri aspon trochu zachranil McLaren, skoda toho vcerajska.
Ferrari vyzera dost zle.
Hulkenberg skvely vysledok.
Snad sa vysledok dnesnych pretekov pri tom pocte oranzovych fanusikov zaobide bez nasilnosti.
No tak teda vítej.
Mě taky, čekal jsem zase propadák, zejména když jel na softech i ten Max.
To uvidíme, jestli kamarádi zůstanou kamarády… Lando by Maxe možná předjel, ale určitě by dostal 5 s za traťové limity, tam bylo už bohužel hotovo. Tohle si bude muset do budoucna hlídat.
Nene, tohle ještě neni ten čas, uvidíš!
Já se tím netajím