Keby Ferrari malo auto čo neskáče máme teraz 1-2
A všetko to začalo jedným pokazeným pistopom u redbullu a aký príbeh z toho
Zrazil sa. To čo urobil Norris maxovi lne Maxo vyšiel mimo trate pár kôl dozadu, Urobil Maxovi Norris a ten tam ostal
Libilo se mi jak se pred crashem VER vs NOR zase kouzlilo u komisaru, neskutecne.
… a Norrisův trest se ještě přenese na další závod? Hodně nefér tohle Max ukázal své staré časy, stačí mít konkurenci.
Nečekaná zápletka. Russell jezdil maximum monopostu, byl v pozici sbírat drobky a nakoenc se stalo tohle, velká gratulace. Piastri se vrátil sám do hry, taky velmi dobrá jízda, Sainz nebyl vidět, ale dobré podium. Jinak great job od obou Haasů. Největší propadák tohohle celého víkendu - AM a Peréz. Pro Ala zasloužený trest, bylo to moc optimistické, jinak to bylo o zaseknutím a neschopnosti celkové s DRS cokoliv udělat - i u Strolla.
Co se týče Maxe a Landa - tohle se stane, když se jezdí o wins, oba agresivní, ale u Maxe mě překvapilo, jako moc na to tak tlačil.
Tak po dnesku si dovoli napsat o VER neco pozitivniho jen nejaky dalsi looser
Russell teda dokázal vyhrát s Mercedesem loni, i letos
Připomnělo mi to 2021, když tam Hamiltona neustále vytlačoval a najížděl do něho.
Norris by trest přenést měl nebo nevím jak dělali pitstop.
Ja som to nemyslel sarkasticky ale Úplne súhlasím s @PUFF
Rozhodne si to zasluzil. Najrychlejsi sice bol Verstappen s Norrisom, ale co z toho ked boli hlupáci. Nie je to len o tom kto je najrychlejsi a Russell vyuzil svoju sancu.
A to Norris musel odstoupit kvůli křídlu?
Reálně si hoši neměli co vyčítat, Norriss agresivně divebomboval a pak vytlačoval Maxe, Max bránil v kritickém okamžiku až moc.
Dneska hold Maxovi nepomohl ten Piastri
musí vyjsť späť na trať aby bol odpikaný. Toto sa prenesie na +3 další závod asi
Norris za mě pochvala, konečně se Maxovi nedvořil.
Alonsa ta pentle dneska stála veškerou mizivou šanci alespoň na bod. Tohle období musí skončit v Maďarsku. Už začínám pociťovat taky velkou unavu.
Teď přijdou výmluvy, chápu
Hulkenbergovi jsem po návratu moc nevěřil, ale jezdí skvěle!
Pérez ovšem je čiré zoufalství.
čo zas???
Fantastickej zavod. Penalta, asi opravnene pro Maxe, ale podle me to tam takhle hrali celou dobu. Max ty ataky Norise vzdycky nejak vydodgeoval,ale Lando se nedal a zustal tam no. A to zatoceni pak uz bylo navic a tim si ten zavod skoncil.
Myslim ze v pozicovani formule je Max vyrazne lepsi nez Lando. Lando bude muset vyhravat jinak. Ale to uz jsem psal.
Samozrejme ze nekteri mistni “odbornici” napisi, ze Noris ma svatozar a Maxe ani jednou nevytlacil, ale tak uz to chodi.
Na vrcholu preziji jen ti nejsilnejsi.
Mno, dnešní ikona, pomalu svatý Ayrton Senna dělal větší prasárny a koho to dneska zajímá. Pro Maxe je důležité, že při vší smůle, vlastně náskok v MS navýšil a je zase o něco málo k titulu blíž i když sezóna je ještě dlouhá.