Inak sorry musím
To, že Leverkusen letos vyhrál titul neznamená, že nepůjdu do Bayernu.
Nový trend to asi nebude.
Ok,ok, já je vůbec neodepisuji, ale McLaren by jsi neměl taky
nic během závodu nebylo reportováno, že by měl problémy
ne ja to vidím na zaujímavé súboje, ale vieme čo urobil upgrade Ferrari v Japonsku
Stejně mi nikdo nevymluví, že Zak Brown je frajer! Mám rád jeho hlas a artikulaci.
Och boze tieto posmesky na adresu RB a Verstappena len pekne ukazu ako vam vadi ked niekto je takmer dokonaly par rokov ci uz team alebo jazdec to ze v sprint vikende rb prehra skor ci neskor bola len otazka casu neviem ci si tu par ludi vsimlo ze rb ma vzdy vacsie problem ked nejazdia treningy a nemozu ladit auto ale to tu uz nik nespomenie kazdopadne polomuzovi gratulujem k vyhra sice mal aj stastie ale siel tomu oproti a stastie praje pripravenym
Na Péreza sa dnes zabudlo. To bola bieda riadna
Já Landovi fandim. Vždycky když prodlužoval v McL, tak jsem byl naštvanej… Jako na všechny, co na to mají, ale nejdou si za tím.
Otvárať si Twitter, TikTok a Instagram bude po dnešku náročné.
nadych-vydych
nerob to je to chyba mne je zle.
Okuliare ano, skor ten Lando nie
doba sa meni, lojalita je nove prezliekanie kabatov, alonso tiez po dvojrocke predlzil. zvykaj si, bude hur
Landovi se nechce ze zlaté klece
lando je jak charles, myslim si to po dnesku o to viac
Niee ja milujem nas jazyk a snazim sa nim hovorit vzdy ked to ide, skor ide o ten personal, to je 100 a 1
Rádio v štýle “povedzte mu nech ma pustí, aspoň nedostane penalizáciu” bol za mňa highlight závodu
Koho by si chtěl v Mercedesu? Landa a Kimiho?