LIVE: VC Miami | Magazín F1 - F1online.sk

Inak sorry musím

4 Likes

To, že Leverkusen letos vyhrál titul neznamená, že nepůjdu do Bayernu.

Nový trend to asi nebude.

@PUFF řekni své ženě, že se ty brýle k ní nehodí

Ok,ok, já je vůbec neodepisuji, ale McLaren by jsi neměl taky :smiley:

nic během závodu nebylo reportováno, že by měl problémy

ne ja to vidím na zaujímavé súboje, ale vieme čo urobil upgrade Ferrari v Japonsku

Stejně mi nikdo nevymluví, že Zak Brown je frajer! Mám rád jeho hlas a artikulaci. :hugs:

1 Like

Och boze tieto posmesky na adresu RB a Verstappena len pekne ukazu ako vam vadi ked niekto je takmer dokonaly par rokov ci uz team alebo jazdec to ze v sprint vikende rb prehra skor ci neskor bola len otazka casu neviem ci si tu par ludi vsimlo ze rb ma vzdy vacsie problem ked nejazdia treningy a nemozu ladit auto ale to tu uz nik nespomenie kazdopadne polomuzovi gratulujem k vyhra sice mal aj stastie ale siel tomu oproti a stastie praje pripravenym

5 Likes

Na Péreza sa dnes zabudlo. To bola bieda riadna :roll_eyes::open_hands:

1 Like

Já Landovi fandim. Vždycky když prodlužoval v McL, tak jsem byl naštvanej… Jako na všechny, co na to mají, ale nejdou si za tím.

2 Likes

Otvárať si Twitter, TikTok a Instagram bude po dnešku náročné.

1 Like

nadych-vydych :+1:

nerob to je to chyba mne je zle.

1 Like

Okuliare ano, skor ten Lando nie :smile:

doba sa meni, lojalita je nove prezliekanie kabatov, alonso tiez po dvojrocke predlzil. zvykaj si, bude hur

Landovi se nechce ze zlaté klece :smiley:

lando je jak charles, myslim si to po dnesku o to viac :smiley:

Niee ja milujem nas jazyk a snazim sa nim hovorit vzdy ked to ide, skor ide o ten personal, to je 100 a 1

1 Like

Rádio v štýle “povedzte mu nech ma pustí, aspoň nedostane penalizáciu” bol za mňa highlight závodu :smile:

5 Likes

Koho by si chtěl v Mercedesu? Landa a Kimiho?