Inak je možné, že KMAG dostane Race ban. Niekto rátal a vychádza to na 12 bodov. že by ollie celú VC dá?
s tím bych byl opatrný, RBR má přivést velký balík uprgades v Imole, Ferrari taky, ale víme, jak silný vývoj má RBR. AM nakonec dalo dva body, po velmi špatném víkendu alespoň něco a v Imole uprgades u AM snad pomůžou se stabilizovat a trochu se přiblížit top 4
Prave jsem se vratil z vyletu. Cekal jsem ze si Verstappen necha kravku az do podzimu, on se ji zbavil uz ted.
Nebo je to tak, ze Newey je ten kdo krouti gombiky, ne Marko.
Zahada tajemneho auta objasnena.
kludne, ja budem len rad
no sledujte toho usiaka holandskeho jak sa sklebi
Mám radost. Vždycky jsem věděl, že na to Lando má.
O to víc jsem naštvanej, že nechce přestoupit do lepšího.
Ten balík McLarenu je naozaj dobrý, jedna lastovička však leto nerobí, ďalšia veľká cena ukáže, či je McLaren reálne na úrovni Ferrari.
Strašne opomínaný Tsunoda zajazdil š■■■■■■■ aj podľa časov, pritom si ho nikto nevšímal.
Alonso tiež pekný návrat, rovnako pekné tempo držal aj Hamilton, ale ten jazdil s novými mediumkami, vďaka ktorým zmenšil stratu na 2-5 jazdcov.
Leclerc vyzera ako keby pribral 30kg lol
na to ze bol tvoj kon tolke roky v Merce, posielas ostatnych inam nejak casto
Jinak Russell se v závodě proti Hamovi hodně trápil, nevíte měl něco poškozeného, nebo vozil senzory navíc nebo tak něco?
Len aby toto nebola Monza 21 2.0
Tie okuliare sa tej Karolíne nehodia.
LANDOOOOOOOOOOOOOOO
Charles stále od začiatku sezóny nie horšie ako P4
Verstappen šťastnejší ako po svojom víťazstve.
Pripomína mi to ako keď sa Schumacher tesil z Vettela.
Hele s tím jakou má McLaren křivku vývoje, možná toho bude ještě s McLarenem spousta.
ani tie zornice
HAM ho vypraskal.
toto si môžeme povedať po upgrade Ferrari kto je vývojovo vpredu