LIVE: Tretí tréning na Veľkú cenu Mexika | Magazín F1 - F1online.sk

Milan Kubaladnes 19:25

Piatok je za nami a aj budúcoročné pneumatiky Pirelli máme otestované. Teraz je čas na najdôležitejšiu časť víkendovej prípravy. Jazdcov čaká tretí tréning, počas ktorého dostanú poslednú príležitosť pripraviť sa na večernú kvalifikáciu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/176497/live-treti-trening-na-velku-cenu-mexika

Muzem, jsem tady :metal:

Jedinecna sanca pre mcl tento vikend stiahnut riadne na redbull… Lando musi doručiť, RB je v kaši trocha :wink:

Colapinto musel Albona pořádně rozhodit, když teď jezdí jako Sargeant.

1 Like

Lawson je Tony Hawk.

RedBull by měl zvážit změnu kompletní PU. Všeho.
Trochu obětovat víkend.
Dělá to divný zvuky, a stejně nemohou sezónu na nynější PU dojet.

Sainz má všechny sektory žluté, a přesto vylepší čas. :smiley:
Borec. :+1:

Po vcerejsku muzes za jmenem Albon psat otaznik, nebo vykricnik.

Já bych výkřičník napsal za Colapinta s poznámkou. Pozor na nováčka je hodně dobrý.
Otazník bych dal pouze za Albona.

1 Like

Williamsy jedou PR klasiku s minimem paliva, Albon se ted taky pekne vystrelil.

Tyhle časy zaručují úspěch. Tedy alespoň při FP3.
S1: 27,3
S2: 29,6
S3: 19,7

Uz sa idu prepisovať smernice aby nemohli využívať sedu zonu. Konecne bude pokoj na fóre 🥹😂

2 Likes

Zajimave, Q by mohla bavit, LEC bude chtit pole, Sainz, Mclareny vepredu, tipovat bude tezky.

1 Like

Celý trénink jsem si myslel, že to mají Ferrari v pohodě.
Pak přišel McL a naflákal jim. Docela z toho Ferrko dost znejistilo, a pak se to tam Ferrko snažilo naflákat zpátky, ale už se nedařilo.

Bude to zajímavá kvalda. Když se extra nic nestane, tak top4 by měla být jasná.
Možná 1. Nor 2. Sai 3. Lec 4. Pia.

1 Like

McLaren vlastně pozitivně překvapil, ale porazit Ferrari, v tom jejich závodním režimu, to nevidím moc dobře. McLaren a Ferrari se v důležitých momentech navzájem dost okrádaj :smiley:

Puffe uz si sa modlil za barcelonu aby dnes vyhrala? :sunglasses:
Edit: ten yamall je neskutočný, som zvedavý :no_mouth:

Já koukám jen na domácí ligu, takže se dívat nebudu.

Top4-5, prvni tri rady bych dal, ale nejaky konkretni poradi vubec…

Jinak v zavode to bude o Ferrari a Mclarenu, plus motak v modrem, u toho to je ale o necem jinem nez o skillu, jestli zase zacne kouzlit.

Mercedesy muzou mile prekvapit, bohuzel, vikendova konzistence je dost mizerna, hned muze byt vsechno jinak.

Tesim se na duel Ferrari vs Mclaren, lepsi pocit mam z Mclarenu nejen proto ze vyhrali P3, vidim je vepredu s Ferrari tesne za zady.

Ved ale ked hra tvoj tím tak sa pozeras nie? Spominam si ze si hovoril nie raz o el classicu ci?