Ja by som to najviac prial Claire Williams
Ale ne, u nejakych tymov je az skoda, ze je toto posledny rok pravidiel ale tak to bolo snad vzdy
Ja si osobne netrufam odhadnut kto vezme PK alebo PJ tento rok
Ja by som to najviac prial Claire Williams
Ale ne, u nejakych tymov je az skoda, ze je toto posledny rok pravidiel ale tak to bolo snad vzdy
Ja si osobne netrufam odhadnut kto vezme PK alebo PJ tento rok
PK je na 99% isty, ten naskok je uz teraz velmi velky. PJ vnimam stale ako otvoreny. RB je zatial z pohladu sezony 2. najrychlejsi a tam si narozdiel od McLarenu body navzajom neberu.
To, ze v McLarene nie je 1-2 v podstate zachranuje sezonu…
Jezisi, jen ne Claire. :’)))
PK ma mcl uz dobre rozjetej. Tam by se muselo stat neco hodne velkyho a hodnekrat… PJ je za me furt hratelnej. Uvidime, co prinese letni prestavka a jestli rb neco vylepsi a mclaren pripadne neco pokazi…
Mimochodem v Milane Leclerc-a docela opalili na vyloze. Cumel jsem s otevrenou hubou.
Znovu ďalší tvoj príspevok a reakcia cez slzy? Mini DRS Mclarenu prechádzalo statickými záťažovými testami presne tak, ako prechádza aj ich predné flexibilné krídlo a aj prechádzať vždy bude. Tieto žalostné a zúfalé “výkriky” od konkurencie a aj niektorých fanúšikov sú naozaj veľmi smiešne a trápne. O akom odobratí bodov tu splietaš, keď všetko bolo z hľadiska kontroly a testov FIA v absolútnom poriadku??? Keď si nedokáže kontrolný orgán stanoviť parametre záťažových testov a robiť to až dodatočne, tak to nie je problém daného tímu. A hodnotiť flexibilitu krídel na základe kamerových záberov je naozaj trápne a irelevantné. Takže uži si túto sezónu a vyplač s radšej do vreckoviek.
ty si isiel na vylet do ITA ci si isiel palit gumu?
tak to ja asi cakam na nejaky zazrak, chcem mat dramaticku sezonu PROSIM PROSIM
chcem Alonso win, Leclerc Win, Hamilton win, Williams win
Díky za Baku a mistrovské řešení McLarenu.
No police, everything is legal.
multinicky nesu legal, JB22
Ve skutečnosti by to bylo fajn mířit TDčka na dominantní týmy, páč je to letos trochu nuda …oranžová nuda
Možno majú naďalej takýto dlhý kľúč, ale len pre Verstappena.
Prepáč, ale keby si takto začal moralizovať vo svojom “tábore”, niekto by tento prístup začal brať aj vážne (viem, vtedy nevidíš/nepočuješ ani len osobné útoky, aj keď už som niekde čítal, že si svojou ignoráciou skoro rozplakal TEN reálny multinick - za to palec hore
).
David toto uz je za mna ale trochu trapne.
Okrem toho, ze predstava politickych zasahov zhora spomalovat kohokolvek cez TD sa mi hnusi a nie je to fair-play, tak sa sam seba pytam, kde boli a co pisali ti, co teraz pisu o nude, ked po 5 VC mal Max napriek jednemu vypadnutiu uz kolosalny naskok (asi 3x vacsi ako ma teraz Oscar) a kvalifikacie boli tiez jednoznacna zalezitost a nie ako teraz, ked mame jednu z najvyrovnanejsich sezon ever v Qs.
A o sezone 23, co teda zas tak davno nebolo ani nehovorim…
Nielen, ze teraz ten naskok nie je taky velky, ale aspon v tom time realne proti sebe bojuju dvaja kvalitni piloti.
To si skor cennim, ako trollovat o sekundovom naskoku, nude atp.
Tak většinou všechny TD mají za úkol zpomalovat nejrychlejší, kteří balancují na nějaké hraně pravidel.
Nebo myslíš, že kdyby měl Haas křídlo z gumy, a jezdil tam, kde jezdí, tak by se to řešilo?
Ne… všíchni by to měli úplně na párku.
Tato TD byla hlavně mířena na křídla McLarenu, protože dle všech spekulací měli jednu z největších flexibilit, a jsou nejlepší.
To ano.
Dolezite a rozhodujuce je, co je zakladna motivacia.
Ak uz ktokolvek nieco na vkus FIA prehana, pripadne “zdokonaluju” pravidla, tak TD je akceptovatelna. Mozme sa len bavit o nacasovani, preco odvtedy a nie odvtedy ci od uvodu sezony atd.
To zaroven casto poskodi prave tych najrychlejsich.
Takto hodnotim aj sucasnu situaciu ci napr. 21.
TD pred Imolou prisla nahle a mne prisla viacmenej vylobovana…
Ak je vsak motivacia spomalit konkretny tim, ze pozrime sa cim im uskodime a to zmenime, to uz by OK nebolo…
Vseobecne pocas sezony preferujem minimum TD (na to, ze sme len v tretine sezony ich bolo uz dost) a idealne je napisat poriadne pravidla pred sezonou a toho sa pocas nej drzat, cim by sa aj znizil pocet spekulacii a podozreni…
jaky tu mam zas ja team?
ber to ako podpichnutie, nič viac Ale zrejme vieš, o čom píšem, však?
Nevím, jestli to bude k něčemu do budoucna, když budou křídla jiná.
Dokonce se budou otevírat jak DRS.
Spíš to vidím jako konkretní cíl omezit než nějaké vylepšení pravidel.
Napr. ja sa zrovna nenudím a nenudil som sa ani počas dominancie Redbullu alebo dominancie Mercedesu a dávno predtým dominancie Ferrari a to som dlhoročný fanúšik Mclarenu (dlhých 27 rokov). Jednoducho som sa spoliehal na to, kedy môj obľúbený tím príde s niečím novým aby bol konkurencieschopný. Jednoducho keď máš lepšie nápady, vylepšenia, tak dominuj dovtedy, kým niekto nepríde s niečím lepším . ( napríklad Mclaren s F-šachtou, myslím v roku 2010).
Však tato sezóna je nejzábavnější za posledních 5 let.