LIVE: Tretí tréning na VC Španielska | Magazín F1 - F1online.sk

Nebylo tohle mířený na někoho jinýho? :smiley:

1 Like

Famozni, je to doma v suchym triku.

Asi si si pomylil na koho reagujes :slight_smile:

Je naozaj smutne, ked si ktokolvek mysli, ze direktivy maju sluzit na spomalenie konkretneho timu…

To, ze si to tu ale vela ludi praje a citit sklamanie, je druha vec :joy:

4 Likes

Och áno, prepáč…idem to napraviť. :rofl::rofl::rofl:

1 Like

Musíš plačkať pod každým tréningom? Nehnevaj sa na mňa, ale si naozaj taký tragéd, že sa musíš spoliehať na zásah od FIA tak, ako sa naň spoliehal Redbull na čele s doktorom Markom? :man_facepalming::man_facepalming:

1 Like

what? sice nevím co máš doma v suchym triku, ale díky za info teda no…

Fialovy sektory. :slight_smile:

1 Like

na triku má 88, Hitlera a chodí hailovat. Co myslíš, že by jinýho měl a dělal

1 Like

Ale vždyť tohle platí o Barceloně od doby co se tam jezdí. Když je monopost výborný aerodynamicky, tak v Barceloně jezdí jinou ligu, vždy tomu tak bylo

1 Like

To vypoveda len a len o tych ludoch

Si to ty jos? ​

1 Like

Ted mluvili o Alovi na F1TV, až mi to vehnalo slzy do očí. :face_holding_back_tears:To neni jak Eisking “mistři světa”…

2 Likes

Musíš plačkať vždy podo mňa keď ja niečo napíšem? Mcl by nevyhral ani pred rokom titul nebyť bodov z Baku vďaka tomu mini-DRS, kde im mali byť body odobrané.
Nejde o žiadnu FIA. Neviem o čom melieš … :confused:

Treba uznať, že sa im to podarilo pekne otočiť, pred dvoma rokmi boli zúfalí a teraz budú po druhý rok po sebe zbierať PK a konečne po dlhom čakaní aj jazdecký titul, čiže skôr klobúk dole. :slight_smile:
Mne osobne sa skôr nepáči, ako sa naparuje Zak :smiley: , to je taký typický amík, pred tebou chichi-chacha a potom ti vrazí dýku do chrbta. :man_shrugging:

4 Likes

To ano, teraz je to extra kedze ta direktiva mohla veci premiesat a druha vec, ze toto nie je tak celkom McLaren trat a RB papierovo naopak sedi.
Cize aj tak nebudem prekvapeny, ak to v Q bude relativne tesne, no to Piastriho kolo bolo teraz brutalne…

@Hedgehog suhlas :slight_smile:

2 Likes

Presne tak ako som tvrdil už pred tréningom: Mclaren jasný favoroit v Barcelone. Ďakujeme technickej direktíve od FIA…Mclarenu to zahralo do karát a upevnila jeho výkonnosť :heart::heart:
Poznatky po tréningoch? Mclaren v pretekovom tempe min. 0,2 - 0,25 s pred konkurenciou ( za ním Redbull skoro na úrovni s Ferrari a málo za nimi stráca Mercedes). Kvalifikácia bude dosť zaujímavá, Redbull tam môže nájsť na Verstappenovom monoposte s pomocou “dlhého kľúča” niečo navyše. :rofl::rofl:

1 Like

Tak a je vymaľované … myslím, že McL všetkých sfúkne a ten zvyšok sa môže pokúsiť o súboj medzi sebou. Direktíva, nedirektíva, mám pocit, že rozdiely ešte narástly a nie sa skrátili, ale ak to podobne dopadne aj v kvalifikácii, tak po VC Španielska už veľmi nemôžeme očakávať iný obraz pretekov, myslím, že to zvyšok štartového poľa zabalí a prejde na vývoj pre sezónu 2026, čo by bolo aj pochopiteľné, lebo sťahovať takú stratu a investovať veľké peniaze bez zjavného zisku sa asi veľmi neoplatí … :frowning:

3 Likes

Zadnej jezdeckej titul nebude. Teprve 8 velkejch cen a ztrata Maxe neni tak obrovska. :))

Presne, vyhra Albon titul

3 Likes

Max Albon?! Jako tbh videt williams na topu by mi absolutne vubec nevadilo… Strasne bych to Vowlesovi i teamu jako takovymu pral. :’)

1 Like