LIVE: Tretí tréning na VC Azerbajdžanu | Magazín F1 - F1online.sk

Matúš Pavlíkdnes 10:16

Po vyrovnanom začiatku víkendu vstupujeme do druhého dňa VC Azerbajdžanu plní očakávaní. Tímy v noci usilovne pracovali na nastavení, jazdci a inžinieri na simulátoroch skončili svoju „šichtu“ a teraz nastupujú do práce pretekárske tímy, aby doladili posledné detaily pred kvalifikáciou.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/171240/live-treti-trening-na-vc-azerbajdzanu-2

To jsme toho zatím moc neviděli, nemusela jsem tolik spěchat zvenku. I když normální člověk se stejně venku nezdržuje, aspoň tady na jihozápadě Prahy. Povodně nám sice nehrozí, ale jinak je to fakt humus.

1 Like

Nuda no, Alonso si zajezdil oboje bílé pneumatiky. Jinak nuda.
Data jsou, setupy taky. Gumy nejsou, takže se čeká v podstatě na konec. :smiley:
(teda jen ještě potvrdit noční setupy) :smiley:

1 Like

Tak přece jenom by ten třetí trénink nemusel být úplně zbytečný, aspoň něco by nám mohli předvést… Trochu málo jim tam asi poprchává, ale co bychom měli říkat my tady :smile: . Tak už jedem!

Myslím si, že uvidíme push-cool-push a pak racepace na červený. :smiley:
Ale bude to s plnějším autem, takže časy nic moc.

Nebo Q lap a pak dotankovat a R? Bůh ví.

Včera nejlepší čas 43,4, tak uvidíme.

Na F1TV říkali, že současný podmínky na trati se očekávají na závod, ale na Q má být daleko vyšší teplota, takže repreznetativní data nezískají

Mě tréninky taky baví, ale nejdu na to vědecky :smile: . Koukám, jak jezdí týmoví kolegové a nakolik rozdíl mezi nimi logicky odpovídá, když je moc velký, tak měl jeden nějaký problém a nejde z toho nic vyvozovat. To samé, když nějaký tým třeba ani nevytáhne červené a jezdí dlouhé štreky, tak nevíme nic. A tak podobně :smile: .

Nemá RB okrem podlahy aj nové predné krídlo?

Tak Bearman nám taky ukázal. :slight_smile:

2 Likes

Co to bylo? :smiley: :woozy_face:

1 Like

A Ollie má křest taky za sebou :smile: . To je dobře, že nám tihle kluci, kteří mají “své jisté”, ukazují v přímém přenosu, že nováčkům se tohle prostě stává a musí se s tím počítat. Nakonec ne jenom jim, ale ta pravděpodobnost je větší.

Ale to byla chyba chyb.
Takovou jsem ještě snad neviděl. :smiley:

1 Like

image

1 Like

Stáva sa aj najlepším samozrjeme. Ale mohol skôr to poslať do run offu. Ale tak to sú tie skúsenosti, kde si v F1 a musíš sa rozhodnúť skôr.

Nová zatáčka šampionů :slightly_smiling_face:

1 Like

Čekala jsem, jestli Lando bude mít štěstí a aspoň jednou zkompletuje kolo :smile: . Povedlo se…

Tak to vypadá, že se na to tlačí. :slight_smile: :+1:

Jo, teď by to mohlo začít být o něčem. Pokud by to skončilo takhle, tak zase nevíme nic - rozdíl šest desetin je moc…

Carlos se bude muset jít přebalit. :slight_smile:

Jo, život není žádný lehký peříčko :smile: !