LIVE: Tretí tréning na VC Austrálie | Magazín F1 - F1online.sk

Matúš Pavlíkdnes 02:20

Pred nami je tretí voľný tréning novej sezóny. Tímy nemajú za sebou nočné, ale denné smeny na simulátoroch a pred sobotou prišli so zmenami nastavenia. V najbližších viac ako troch hodinách nás čakajú nielen tretí tréning a kvalifikácia, ale aj plné odhalenie kariet jednotlivých tímov.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/228210/live-treti-trening-na-vc-australie-2

Dobré ráno všem.
racing_car

1 lajk

Sainz stojí na vjezdu do boxů s vypnutým motorem.

1 lajk

Som zvedavy ci Mercedes zapne motor naplno v Q alebo je naozaj Ferrari najrychlejsie.

edit: vyzera ze Mercedes zapol motor naplno uz v FP3

Tie zastavenia na trati prinesú infarktové stavy pre fanúšikov :upside_down_face:

Časy na kolo majú aktuálne na úrovni Q1 časov, pod 1:18 sa musia dostať, Mercedes sa možno priblíži k 1:17

Kimi. První jezdec, který letos vyrobil hromadu trsátek. Motor je komplet v háji.

1 lajk

Ách jo, Kimi v Austrálii neodkryje karty

Mercedes zapol motor a hned 0.6s rozdiel

Kimi nebyl jediný kdo v Austrálii letos otestoval svodidla.
Rána z F3.

Holiness na platformě X: „This is the accident that has caused the delay in FP3 https://t.co/EqkHKfW2hI“ / X

Mercedes ako píšem už od testov v Bahrajne,nemá konkurenciu…Náskok je zdrvujúci.Kimi opäť ukázal,že nie je dobrý pilot, kvalifikácia je pre neho stratená,bude rád ak mu do pretekov opravia monopost.Ale aj zo štartu z posledného miesta,môže ísť vďaka obrovskej prevahe Mercedesu na pódium…

1 lajk

Na podium to neda kvoli vykonnosti Ferrari ktore da pohodlne P2 a P3. Ale inak suhlasim. Kazdopadne Russell si ale zasluzi dominantny monopost a WDC. Snad im to pretrva v priebehu sezony, vidiet Ferrari vyhravat by som rozhodne nechcel.

Q3 výhra Russell ale štart a veľkú cenu výhra Ferrari. Obidve ho odbehnú hneď pri štarte.:grin:

Nie som škodoradostný, ale je to tady. Včera som presne na to myslel, keď sa Bob pýtal, čo by sa muselo stáť , aby Mercedesy a Mc Lareny neboli v top 5.

Zobuď sa, je ráno. Sníva sa ti niečo o vesmíre?

1 lajk

Som zvedsvy či to bude stále tak že najrýchlejší v kvalifikácii neznamená automaticky víťaz závodu lebo inak to bude bieda

Pouze nějaký technický problém.
Ale neboj, nebude trvat dlouho a síly týmů se zase vyrovnají.

Emil první vypadnuvší.
Asi ho pošlou do Béčka k Lawsonovi.