Sledovat motory bude zajímavé pouze tento rok. FIA se chystá výkonnost stejně dorovnat, aby žádný nezkrachoval.
Ale musí to vylepšit samy za sebe- vývojem, v rámci finančních limitů. A le pozor i konkurence může vyvíjet, jen to může nasadit až za rok. Jsou na to nějaké tabulky, co kdy měnit… takže imho to kolísat bude. Jak moc a jak dlouho je otázkou… ale určitě více než rok. Rozdíl je jen v tom, že ten pomalej ty upgrade může nasadit hned, kdežto ten co je v předu až za rok…bude se to vykonově houpat myslím…otazkou i je, kde je výkonovej strop.
Slabší motoráři prý mají dostat hodiny na stolicích navíc. To ale nemusí stačit už prvním projektu šlápli vedle stejně jako minule Renault s Ferrari a později museli okopírovat princip Mercedesu.
Nesmíme zapomínat, že éra současných motorů má být pouze čtyři roky.
Já myslím že to všichní časem dají v rámci těch ±20HP.
A ti slabší mají možnost dvou upgrade v roce.
Mercedes kapku motr stáhne, aby to netrčelo moc a ono to vyjde.

Ale mojko, nezmysly su tvoja parketa, venuj sa tomu. Minuly rok bola 4.sezona pravidiel, auta boli zname kazdemu jazdcovi a za husteho dazda sa vela nejazdilo, preto je tvoje porovnanie nezmyselne.
V dazdi s novym autom s povahou zuriveho muslima bolo len otazkou casu,kedy to henten oprie do zvodidiel. Tak maju, co chceli.
Tohle je velice důležitá připomínka. Ti nejlepší určitě nebudou chtít vytáhnout všechny karty hned, ale výkon budou přidávat pouze jen tolik, aby znovu nevypukl příběh 18:1.
Já to jenom hecuju, myslím že není prostor, aby tam byl velký rozdíl a už vůbec ne v módu roku 2014, to nebude, to je 100%.
Jsem hodně zvědav na Hondu a jejich baterii, to bude asi slušný udělátko, pokud to bude fungovat.
Jen bych chtěl podotknout, že i před 2014 někteří odborníci tvrdili, že rozdíly nebudou zase tak masivní. A pak z toho byla noční můra na dlouhé roky 
Já o Hondu vůbec nemám strach, ale tiše ať to neslyší zelená
Pak by mé popichování přestala brát vážně. 
Navíc mají s elektrocentrálou nejvíce zkušeností, tak je stavím před Audi a od Merglu a Ferrari určitě nebudou daleko. Možná i před Ferrari.
Tu by som sa nebal. Ak bude mat Ferrari nieco sikovne, razom to zakazu 
Toro Rosso dojelo do boxů na korbě. Evidentně klekla pohonná jednotka.
Už další, nebo pouze drobná závada?
Honda to dělá šikovně, neb kdo nic nedělá, nic nezkazí

suhlasim, ak by nahodou ferrari vyhravalo , tak garantujem, že od 2027 budu ocelove zliatiny zakazane 
mozno aj skor, homologacia nehomologacia, oni su schopni uprostred sezony im zakazat motor s tym, ze ho ani nebudu moct zmenit 
Nesmrtelné motory Honda?
Kde nic není, ani smrt nebere. 
tohto sa obavam trochu, že ta strata hlavne teda zimmermanna, či sa neprejaví do buducna v motoroch, teraz ešte asi nie, lebo do velkej miery tento motor vyvijal aj on, ale dalej do buducna
na druhu stranu zase gualteri ostal lojalny ferrari napriek silnemu zaujmu z konkurencie, najma audi, čiže zase uplny rozklad to neni
Honda model kačírek na který Alo trénoval už loni?