Audi motor KO znova
Takže, motory Hondy jsou zatím jediné, které neměly žádné potíže

Copak se může nefunkční motor pokazit? 
ferrari tiez slape aj po 320 kolach
Tak vzhledem k tomu, že kolega měl potřebu zmínit nerelevantní informací o tom že je muslim, tak víme odkud vítr fouká
Kdyby byly v řiti ryby…
Až budu psát o Emilovi, tak si nebudeš muset vymýšlet.
Údajne v paddoku sa začína rozhárať téma o Ferrari motore a tých oceľových valcoch či to nebude obrovská výhoda. Ale musíme sa pohybovať v tichosti
Podle videa se to nedalo přesně odhadnout, ale vypadalo to na zablokované zadní kola.
RB ze zatím nevyjádřilo, jestli se jednalo o závadu, nebo Hadjarovou chybu. Možné je obojí.
V hlavach zelenych obmedzenych alzakov.
Marko bol Marko. Pristup mal tvrdy a nestandardny, ale vysledky mal a F1 nie je priestor na maznanie a davanie opakovanych sanci, takze svojim sposobom ho viem pochopi, aj ked ta jeho komunikacia verejne casto nebola stastna a ani dobra pre jazdcov.
Nebudeme to kluci dneska hrotit… budeme řešit F1 a ne se trumfovat. To samé zítra. 
Já jsem to chtěl jenom pojmenovat. To nebyla kritika.
Citrony znám ještě když začínali a hráli na vesnických zábavách a karnevalech. Nejeden ploužák jsem odtančil u jejích tónů. 
McLaren se už hýbe.
bylo na čase… 
velkohube vyhlasenia nechavame na merc, to je favorit na titul, my si ideme svoju liniu…teraz ale ollie odstavil auto… tak uvidime
Citrón je cajk kapela… legendy.
Bodaj by. Bodaj by Ferrari vypieklo s Mercedesom a mali by dominantny motor oni a Leclerc urval bezkonkurencne titul. Hamilton by odisiel ako spraskany pes a Lestappen moze nastupit na 2027. 
Bol by som zvedavy na reakciu Wolffa, keby Mercedes motorovo vyrazne straca na niekoho.