Čo s tým má Pérez? Zdá sa, že jediný rozložen si tu ty a Honzi. Ten AM bude prepadáčik, či ako to vidíte kluci? 
Jaj, tak to áno. Ale Gasly tomu nepomáhal. Doslova išiel tomu naproti svojim prístupom aj výkonmi a údajne aj v rámci tímu nemal najlepšie vzťahy.
a tak to už je jedno, v RB to měl každej složitý…
Tak ono se mu rozložilo i to poslední co u něj zbylo
vždyť ten chudák už 4 den tu vypisuje v každým druhým příspěvku mě, abych na něj reagoval, to je tak, když se na něj vysere i ta jeho imaginární rodinka 
Co to melies za nezmysly? Vsak minulu sezonu mal minimum nehod a stabilne dovazal dobre vysledky.
Ze sa v narocnych podmienkach vysype v testoch na novom aute nie je nic nezvycajne, ak sa nemylim, aj Verstappen vcera skoncil v strku.
Uplne zbytocne kopanie z tvojej strany.
Si to sem uložíš, abysme viděli, že jsi nepochopil ironii?
A v čem je problém přiznat, že jsem se spletl ? Vždyť to nikdo z nás nemůže ovlivnit, jak co bude.
A to info tehdy tak fakt bylo, on nekecal…no změnilo se to.
Už ste si vy dvaja (traja) dnes pofajčili navzájom?
Myslím, že to nebylo na tebe. 
To nevadí, měl jsem potřebu to vysvětlit. 
Keď v top tíme nepodávaš top výkon, tak to máš všade zložité. Rozdiel boli akurát Markove verejné vyjadrenia, ktoré na pohode určite nepridávali, špecifickosť auta a konzistentnosť Maxa, ktorá prevyšuje konzistentnosť iných top pilotov v top stajniach, na základe čoho jeho kolega vyzerá horšie.
Tfuj, bílé pozadí 
no jasne, ze sa mu zablokoval. V podstate ani z garaze nevysiel. Neexistuje aby RBPT dokazal postavit sutazny motor hned na pvy krat.
Jasný, ale Marko se dlouhodobě choval tak, aby dělal reklamu na Redbull, nebylo důležité co říká, ale mít pozornost a to dost často za každou cenu, jen aby ta reklama byla, titulky, noviny, televize…
Je to rasista, když měl černý pozadí, tak si rozbil monitor pro jeho jistotu a nasadil si bílou kapuci se šp-icí🤮
Helmutko co ty tvoje baterie?
co moje baterie, co vase baterie?
Tak ty tu nazýváš šéfa RBR Nosterdamem, ne já