LIVE: Tréning na VC Miami | Magazín F1 - F1online.sk

To je jasný, že titul v F3 a F2 nedá…
Protože F3 nejezdil a F2 nedojezdí. :smiley:
O to hůř, že musel čekat rok na místo.

v F2 kdyby dojezdil, tak skončí mimo top 3 no :stuck_out_tongue:

Kdyby se uvolnil Max, tak se samozřejmě leccos přizpůsobí jemu. Kdyby byl třeba k dispozici už pro příští rok :slight_smile: , no tak Kimi zůstává další rok ve Williamsu. Pokud od r. 2026, tak bude mít Kimi odježděný rok a půl, z toho jeden v Mercedesu, a líp by se vidělo, kdo jde z kola ven. Nevýhodu pořád nevidím žádnou, ale nebudu se hádat a nechám se překvapit.

1 Like

Ty jsi Kimiho antifanoušek jen proto, abys byl proti mě. :stuck_out_tongue: :frowning: :frowning:

1 Like

Charles mal poskladať ideálneho pilota
image

3 Likes

Asked if Pierre Wache will take a step up now that Adrian departs, Christian Horner says: “No, everything stays the same. Adrian’s role was unique. He drew on a drawing board, and the way that he operated was totally unique. He didn’t have anyone report to him.”

image

Jednoznačne. Pri jednotke a dvojke som strávil asi najviac času spomedzi všetkých hier, ktoré som kedy hral. Trojku mám kúpenú, roky mi leží v šuflíku a nikdy som ju poriadne nehral (proste som venoval čas iným veciam), za čo sa trochu aj hanbím. :slightly_smiling_face: Ale verím, že to raz napravím.

2 Likes