Toto hlavně bude mít lepší představu, jestli Kimiho může už dát do Mercedesu, nebo ho je třeba ještě nechat vyjezdit v béčku. Jinak řečeno, jestli je vůbec nutné někoho shánět na příští rok.
Jos Verstappen - Chief Aero. Kedže už za čias mini-maxa posielal vzduchom chladené na líca, tak skúsenosti má dosť
Sainz sr. - Team Principal
Baráček mám dokončenej, teď začnu rekonstrucki na dvou bytech
Problém u Williamsu a Kimiho je ten, že teď ne jen, že Kimi nesplňuje věk na superlicenci, zatím tam nejsou ani body (ty se ale propočítávají z F2 už průběžně a nemusí se čekat až na skončení roku, kdo kde skončí). Já osobně bych Kimiho nechal dojezdit F2 a pak dal do F1, prostě mu zkušenosti s Pirelli pneu chybí a nevidím úplně dobrý důvod ho cpát do F1, kde bude pod větším tlakem a bude se muset učit to, co se ostatní junioři mohli naučit v F2
Tak, když víš, že vás mám na háku, proč na mne furt reaguejte nebo o mně píšete? nemoc?
Proč furt říkáš, že nemá body, když jich má asi 80?
Však to nestačí no, stačí koukat na bodovací systém superlicence
Tak buď dostane výjimku nebo ne, to uvidíme. Celkem není jiný důvod pro udělení než ten, že by to byl obrovský marketingový tahák, takže naděje myslím je . Wolffovi by to hodně rozvázalo ruce, teď je v takovém patu ohledně strategie obsazování sedaček a víckrát se vyjádřil, že o Kimiho nechce v žádném případě přijít. Pokud jde o doježdění sezóny v F2 - to je těžké, to okno je (asi) otevřené teď a pak už by být třeba nemuselo. Takže není o čem, to je drsný svět F1.
No dobře, ale Kimi je pod křídly Tota a Mercedesu, opravdu si nemyslím, že by za 5 měsíců zdrhl, jen protože by měl dojet sezonu v F2, tím líp pro něj. Jinak ty svázané ruce - co když by se uvolnil Max pro Mercedes? nebude pak Toto v horší pozici, když bude mít protlačného Kimiho do F1 dřív a najednou bude moct mít Maxe v týmu?
Však já to vím, že to vyhrál, to vyhrál i Piastri (ten teda má F3 i F2 k tomu, větší talent no), taky si počkal na licenci
Ne nepočkal si na licenci, počkal si až dostane místo v F1.
Puffe víš, že to není pravda
Tak rok v tý Alpine dělal co? … Čekal až mu přijde Českou Poštou superlicence?
hlavne tym, ze ostal v F3 a F2, tak je skor mensi talent jak Kimi, ktoreho chcu uz rovno do F1 #cobolacketaktiky
Rok v Alpině ztratil, jako by ztratil Kimi ve Williamsu no, good point
Prohráváš asi 3-0.
V čem? Kimi letos v F2 titul nedá, Piastri ho dal na první pokus, stejně, jako v F3 a F4