LIVE: Tréning na VC Holandska 2026 | Magazín F1 - F1online.sk

Milan Kubaladnes 12:19

Letná prestávka sa skončila a s ňou aj dovolenkové leňošenie. Formulový kolotoč sa však nebude roztáčať pozvoľna, ale začneme poriadne zostra. Veľká cena Holandska sa odjazdí podľa šprintového formátu, čo znamená, že jazdci budú mať na prípravu jediný voľný tréning.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/242102/live-trening-na-vc-holandska-2026

Tak pojďme. Těším se zase po čase na Júkiho, jak si povede.

Je po dešti. Trať bude hodně zelená.

Ale už je to na žluté, takže ok. Aby jediný trénink propršel, to už by snad bylo příliš štěstí najednou :smile: .

Dneska prší a zítra bude požár.

Ale sprintu by to na zajímavosti přidalo převelice.

Ale jo… Když já tyhle náhodné závody moc nemiluju. Zase je to šance pro jezdce, kteří ji normálně kvůli technice nemají.

2 lajkov

Aspoň by jsme viděli který tým je nejlépe připravený. Možná by to prospělo týmům, které nedělaly žádné vylepšení.

Když myslíš… Tak já bych se třeba možná přece jenom těšila :smile: .

Mráčky v okolí jsou, tak třeba se ještě opravdu pobavíme.

1 lajk

Kimi baleťákem? Piruetky už umí.

Nazují všichni červené? Vypadá to, že ano.

Arvid jezdí moc pěkně, koukáš? A Audi obě na žlutých zatím v desítce!

Arvid nejlepší jezdec z RB.
Audi se hodně vyškrábalo nahoru. Jsem zvědavý jestli koncem roku pokoří i Toro Rosso.

Tak je to trénink, že jo. Max se pravděpodobně dostane nahoru, jinak áčko zatím spíš problém. Béčko pořád na žlutých, o to líp. Audiny v posledních třech závodech na bodech, třeba to bude trend.

Zdá se mi, že mezi týmy jsou už mnohem menší rozdíly. Vypadá to na zajímavější závody až do konce roku.

Vepředu jsme si už zvykli počítat s Ferrari, uvidíme, jestli McLaren potvrdí zlepšení. Není to špatná sezóna.

Tady by to mohlo McLarenu s kratším rozvorem docela sedět. Ale uvidíme jak moc týmy na svých vozech o letní pauze zapracovaly.

Snad nijak, ne? Myslela jsem, že se zavírají továrny a je nucené volno. I když myslet samozřejmě nikomu zakázat nelze.