LIVE: Tréning na VC Číny 2026 | Magazín F1 - F1online.sk

Milan Kubaladnes 04:26

Sezóna sa sotva začala a na programe je prvý šprintový víkend nového ročníka. Pre tímy to bude nesmierne veľká výzva vzhľadom na množstvo neznámych premenných, ktoré ešte musia odhaliť, preto bude prvý a zároveň jediný tréning taký dôležitý.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/229042/live-trening-na-vc-ciny-2026

Zdá se, že dokud někdo nerozklikne diskuzi na hlavní stránce, tak v diskuzi jakoby nebyl.

Neměl by se Mercedes krotit aspoň v tom tréninku? :face_with_raised_eyebrow:

Je to loterie od nich, dělaj to naslepo, jen jeden tréning, strašně těžká situace to správně “nastavit” :man_shrugging:

2 lajkov

Jak chudáci, museli odkrýt karty :grin:

Nejlepší motor má RedBull, říkal Wolff. Možná se jich tak moc báli že v rezervě už maj jen 2s :grinning_face_with_smiling_eyes: :zipper_mouth_face:

6 lajky

Nebo jsou chlapci z Mercedesu hodní a říkají nám, že závod opravdu nemusíme sledovat. Podíváme se na start, zda budou mít baterečky šťávu, zda přijdou ty neskutečné předjetí jak v AUS (objetí při rekuperacích), a závod skončil. No a můžeme jít dělat něco užitečnějšího, jak sledovat battery management simulator :smiley:

1 lajk

Hmm, na cele mame ctyri motory Mercedes plus Ferrari, tezko rict jak to dopadne se zadnim kridlem, aby nebylo nasazeni zbytecne predcasne, euforie z uspesneho testovani umi zatemnit mozky, nejsou to male decka.

Budes si muset koupit novy notebook za 40 litru abys mohl diskutovat, to je jasny.

K čemu by mi noťas byl, když PC nikde nepřenáším? Jsem spokojený s bednou a velkým monitorem.
Ale přiznávám, že mám ještě desítku.

Monitor si udelej z TV at mas na cem sledovat kulturu.

Televizi mám v zákrytu, tak můžu sledovat dvě věci najednou.

1 lajk

To je tak , když umíš vyrobit nejlepší motor.

Aha , režiserské pracoviště :grin:

To jses ale potom preinformovany, to neni zdravy..

Na TV formule a na monitoru kultura, nebo naopak :rofl:

@bob
Minule se mi to hodilo. Na monitoru první trenál F1 a v telce NASCAR. Jó my se máme. :winking_face_with_tongue:

Hmm dobra kultura.