Proč by neprošli, když jsou zcela legální? Vždyť si to tu celou dobu tvrdil
Ešte nikto z top tímov neukázal všetko. Ale mať Ferrari v boji o titul je fajn predstava. ![]()
Renault to s tím opačným zadním DRS snad myslí vážně. Na chvíli se mi ale zdálo, že mají stejný systém jako ostatní. Možná porovnávají.
No velký posun u Grahama, už připouští u něj dříve absolutně nemyslitelné ![]()
Těžko říct, když dohromady pořád nic nevíme. Na konci těžko může být, aby motory Mercedes nevyjely, to by byla katastrofa. Ale třeba nějaké omezeníčko by cílem být mohlo. Určitě se nenavrhují změny proto, aby Mercedes prošel, tím by se asi nikdo nezabýval. Ale zatím pořád vaříme z vody.
No že by nevyjeli , to se fakt nestane….![]()
Myslím si, že metóda sa meniť nebude, lebo FIA a FOM nebudú chcieť, aby 4 tímy (z toho 2 top) boli mimo pre túto sezónu. Celkom úspech by bola nejaká “tajná dohoda”, že Mercedes motory dostanú nejaké obmedzenie, kým neupravia ten kompresný pomer.
Věřím že Mercedes pojede naplno v módu tak jak to vymyslel.Ale mohu se mýlit…určitě to ale do budoucna zakáží. ( pokud je co)
Můžeš mi Gramame prosím napsat co tam budou dneska řešit, máš to nastudované, já to nesleduju…
Myslel jsem, že již motor zahřáli, rozebrali, přeměřili a konstatovali ok.
Jirko, kdyby sis nečetl moje příspěvky, tak bych ti věřil, že nevíš co se tam děje, takhle zbytečně lezeš Grahamovi do zadnice, i když tu 2 měsíce tvrdil, že FIA nic řešit nebude
…to víme už dlouho ![]()
Newey nestavia priemerné autá. Vždy je to hop alebo trop. Uvidíme, či toto zrovna nebude ten trop ako sme už raz videli v McLarene.
No u RBR tam budou taky nějaké problémy, když mají odjetých jenom 13 kol.
To ale zřejmě dle těchto pravidel. Někteří chtějí změnu….ale co se píše ( ale to víš novinaři to hajpují) tak to rozhodně FIA a týmy se podřídí.
Jinými slovy, konkurence chce smazat “teoretickou” výhodu Mercedesu, ale podstata je imho o tom, aby se to v budoucnu narovnalo. Takže aby věděli zda vývíjet 18:1 a nebo zakázat.
Chtějí to vyladit tak, aby to bylo pro všechny stejné, když už byla chyba v pravidle….prostě to uzavřít a nikoho moc nepoškodit.
Prý chlazení…..píší.
Tomu moc nerozumím.
Takže chtějí napsat pravidla a k nim ještě pro jistotu dát podrobný návod jak je chápat a pro ty ještě méně chytré i tipy jak je legálně obejít…
To je inkluze v praxi.
To nevím….jen aspoň tak to chápu já, chtějí dodržet slíbených 16 : 1 v realitě, což se jim nepovedlo.
Tak on je s Wolffem velký kamarád, takže je to logické.![]()