LIVE: Šprintová kvalifikácia v Miami | Magazín F1 - F1online.sk

Mercedes driver Andrea Kimi Antonelli became the youngest driver to take a Formula 1 pole position for the sprint event.

Takže ak Kimi Antonelli získal „pole position“ na šprint v Miami 2025, oficiálne v historických tabuľkách (ako je tá na stránke FIA alebo v štatistikách F1) nebude uvedený ako najmladší držiteľ pole position. Tento rekord stále patrí Sebastianovi Vettelovi, ktorý získal pole position v Monze 2008 v klasickej kvalifikácii.

Skúsime ešte nejak inak či už to bude stačiť ?

1 Like

hamilton ma smolu trocha keby ostal v mercedese tak bojuje o vyhry a pole positions

Inak Albonova vysielačka sa týkala svetlej výšky Mercedesu a nie delta časov ako tu niekto zasa zaručene odprezentoval

3 Likes

Tak nešiel si to čakať hneď offset prvé VC snáď.

A po ďalšie ide o to,že Hamilton nepredvádza aboslutne nič bezohľadu na auto. A Mercedes bol solídny aj minulý rok a aj tam koncil za kolegom

Presne týmto štýlom by to napísal aj HellHogr, rovnako aj posmešné poukázanie na bratislavský hrad v klipe maďarskej hymny atď. Takáto názorová zhoda a podobnosť vo vyjadrovaní je vzácna, však?

4 Likes

1 Like

A to sakra o hodně. :smiley: V Mercedesu ale neví co píší za blabloly, přece se to nepočítá. :roll_eyes:

Puffe ale ono sa to fakt nepočíta. To isté ako sprint výhry

1 Like

Je dôležitejšie to čo sme videli, alebo štatistický zápis ?

To je moja jediná otázka

2 Likes

Doporučuji si pustit film Knoflikáři a zejména pak scénu, kde Eva Holubová říká: “Neřeš, nepřepínej a hlavně po ničem nepátrej.” :grinning:

Klicovy bude pristi rok a nove auto, copak LEC nejak extra lita, kdyz se auto nerozjede, nikdo Lewise nepresvedci aby se do tymu zblaznil a pujde jinam, napriklad zpet do Mercedesu misto Russella. Ten si to poslednimi prohlasenimi neprimo smerem k Lewisovi dost pohnojil.

Predbihas, nerikam ze na me nepusobi klidnym dojmem, vic nez LEC nebo NOR.

Tak pekná kvalda a Kimi to je kráľ… Dúfam ze to dnes da :fist::fist::fist:

1 Like

Jako, … prostě se to stalo :man_shrugging:

1 Like

Od tebe jsem tu viděl tohle obvinění k mým směrem už jednou. Nějak jsem furt nedostal nic jinýho, než podobný názor a příspěvky. V tom případě Jos kromě svých 6 účtů tu má dalších 5 v podobě Pindi, Raptora, Helmutka, Rozvazane prázdné lednice, FW26.
Fakt nevím, že vás tohle baví :roll_eyes:
Btw, když jsem tu v testech psal, že je Ferrari ztracený letos, taky jsem tu dostal od tebe kartáč, že je to hejt. Opravdu to byl hejt, nebo Ferrari je ztracený vzhledem k vykonnosti?

1 Like

Jo? Albon ti to hned volal po kvalifikaci jo?

… to bude jízda

1 Like

Už se do tebe strefují i neutrálové, je čas se nad sebou zamyslet :stuck_out_tongue:

4 Likes

No není to on, je to blbost.

1 Like

@Explorer tu má problém, když někdo píše nehezky o Ferrari. To není můj problém. Tohle random ukazování prstů a ještě o ničem mi přijde dost zvláštní a zbytečný. Ale tak je vidět, že je jednoduší začít kopat, než se zeptat či ignorovat