kde je forza ferrari?
Na místo toho se sám přihlásíš k modrý ústřici. Ty jsi uplně cooked, Dejve.
Hamilton první, Ferrari první a ty se přihlásíš k ústřici.
Je to horší než jsem si myslel.
Jako hustý.
To jsem nečekal.
Jste na něj strašně zlý, při tom on se vám snaží jen dostat pod kůži, nic víc.
tím že se přihlásí k modrý ustřici? Přihrávka na smeč. ![]()
Já si jen představuju, jaký by to bylo fandit tomu kdo vyhrává. Easy. Možná kdyby Ferrari získalo titul tak si Dejv na Forza Ferrari vzpomene. ![]()
Ako tiež si myslím že kvalifikácia na závod a celkovo závod bude možno inak vyzerať ale prečo by sa nemal tešiť? Vyhral tréning teraz šprintovu kvalifikáciu je doma za mňa začali super dúfam že im to vydrží až do nedele
Spíše došly baterky.
…kontrolovaná dominance ![]()
To není výkon. To je noha na plynu.
Asi ano. Jinak to nechápu.
Já taky uplně ne, leda že by si spletl cílovou čáru, nevím zda je to možné.
Pouštěl před sebe Russella?
Fiat je v poradí druhé auto s LPG. Potom si dcéra kúpila sekáča, Kalos, jeden z posledných T 200, trojdverový, tiež splynený u výrobcu. Šikovné autíčko. Teraz ich máme zamenené, lebo Koloušek mal dajaké drobné trable, tak ho drobátko testujem
Společník měl taky auto na plyn. Taky ho má kapitán se kterým jezdím na moře. Co vím, tak je plyn hodně citlivý na kvalitní zážeh. Svíčky, kabely a indučky. Taky se musí občas měnit membrána. Časem ztuhne a nedodává dost plynu.
Hej, je to tak, ale nič, čo by ma od plynu odradilo. Normálna údržba. U CNG to je finančne náročnejšie a riziko explózie nádrží vyššie.
Osobně beru plyn jako mnohem ekologičtější palivo, než elektřina. Má sice taky své nevýhody jako vše, ale to je spíše otázka obsluhy při tankování, menší kufr-absence rezervy a zákaz parkování v podzemních garážích.
Myslim ze u CNG je nizsie - preto mozes s CNG parkovat aj v podzemnych garazach (mimo CR - tam to nejak spojili s LPG - inde v EU parkujes v pohode) lebo je lahky a odpari sa… navyse nadrze su konstruovane na 600 bar a plniaci tlak je 200 bar - velmi velka rezerva. Mal som benzin, naftu, LPG aj CNG - ak sa dobre staras - vsetko ta odviezie… ale dobry silny benzin je pre mna top - teraz mam v chode aj s CNG a super
Russell to stejné a oba Mercedesy ve FP to dělali taktéž ![]()
Pozri si, akú fľašu na CNG máš v aute. Ak oceľovú, tak vozíš kopec železa navyše, ak máš kompozitovú tak sedíš na časovanej bombe.
LPG je ťažší ako vzduch, ak uniká, ostane pod autom. V Bambergu som parkoval v podzemnej garáži a nemali s tým problém. Tam je spodné odsávanie. Len na Slovensku im šibe.