Tipo 356 combi.
Pusti si replay kedze si zjavne zabudol ze 17:30 zacinala SQ. Norrisovi odlelel kus difuzora v Q1, komentovali to aj priamo v prenose, ukazovali marshala ako ten kus berie z trate a spominal to aj Brown. Ze tvoja duta hlava nevedela pobrat ani jeden tento fakt, nuz, tvoj problem ![]()
Koukám, že Ferrari raději plyn, než kyseliny.
To je hrozný jaqk lžeš i o tom co se dá dohledat. Obzvlášť, když jsem ti tu zkopíroval komentář Browna o “poškození” na Landově monopostu.
Ak narážaš na LPG, tak to má z výroby.
Myslím, že Taliáni s plynem přišli, takže to bude mít Fiat hodně dobré.
Raz hlupak, navzdy hlupak. V tvojom prvom komente si sa tvaril ze som si poskodenie Norrisovho monopostu vymyslel. Ale neboj, zvykli sme si ma tvoje klaunské komentare.
Mechanici McLarenu sa snažia opraviť poškodenie na Norrisovom aute. Podľa Browna by sa to mohlo stihnúť, no možno bude nutné Norrisa vyslať na trať o čosi neskôr, než McLaren pôvodne plánoval.
Ano, vymyslel sis poškození difuzoru. a Ještě si v tom pokračoval
neskutrečný co tu zas předvádíš za mentální atletiku
Nemci. Oni, vraj zaviedli alternatívny pohon na LPG vo VW. Aspoň tak mi to vysvetľoval kamarát, ktorý splyňuje autá.
V Nemecku, oproti zvyšku Európy sa používa aj iná tankovacie pištoľ. Skrutkuje sa a potom pritlačí. V ostatných štatoch je talianska, bajonetová.
Němci LPG taky mají, ale myslím, že hodně propagovali CNG. Ale pouze odhaduji. Žádný plyn jsem nikdy neměl.
Upravy Ferrari pro British GP:
Ferrari přepracovalo zadní část karoserie ze dvou důvodů. Jedním je chlazení – se zvětšenými vstupními a výstupními průřezy – a druhým je aerodynamická účinnost s přepracovaným spodním deflektorem a křidélkem.
Jestli tohle bude stacit na win… ano jeden z problemu bylo prehrivani motoru. Mozna ze proporce okruhu situaci v zavode Ferrari ulehci, uvidime, Sprint by mohl Lewis ovladnout…
Nemôže byť ten nový motor čo doniesli zameraný práve na zlepšenie rekuperácie? Možno získali 7koni ale keď lepšie rekuperuju tak to bude sranda. A Mercedes by mal už mať zakázaný ten difúzor nie?
Může, přes ADUO se právě může vyvijet elektrická část a tím i ten management. A jo difuzor je zakázaný
V ústřici vypadl proud? Však tu celý týden byli. Začala F1 a konec.
Šli oslavovat, že se Alonso probojoval do TOP třicítky.
Tešiť sa z kvalifikácie šprintu ![]()
![]()
to je ako tešiť sa z toho, že som si kúpil žreb aj keď neviem ci vyhrám ![]()
![]()
A po druhé …vytočiť ferrari len preto aby hamilton doma vyhral kvalifikáciu sprintu ![]()
![]()
budú banovať ![]()
kľudne si podajte stávky.. prijímam zisky z výhry ![]()
![]()
![]()
![]()
V Modre Ustrici se jeste oslavuje druhe misto z minula ![]()
vsak oni se objevi hned jak Inter Kristus dojede na bedne…
Já tu jsem pořád ![]()